12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialZi specială pentru Simona Halep, înainte de aflarea adversarei la Miami

Zi specială pentru Simona Halep, înainte de aflarea adversarei la Miami

Simona Halep, a cincea favorită la câștigarea trofeului de la Miami SUA, își va afla, marți, adversara din turul secund la finalul meciului dintre Katerina Bodnarenko din Ucraina și rusoaica Daria Kasatkina.

Ziua de marți este una specială pentru Halep, în condițiile în care, exact cu un an în urmă, sportiva noastră câștiga al-11-lea si, pentru moment, ultimul său titlu WTA din carieră.

Simona Halep s-a bucurat câteva ore înaintea startului la Turneul de la Miami la petrecerea anuală ”Taste of Tennis”. Evenimentul se desfășoară an de an, iar românca a venit însoțită de antrenorul ei, Daren Cahill.

Citește și: Simona Halep, start la Miami Open 2016!

După aceste 52 de săptămâni în care Halep a traversat perioade extrem de dificile, a schimbat antrenori, a fost aspru criticată de toată lumea sportiva din Constanța are acum o nouă șansă să se apropie de primele trei poziții WTA.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă