19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep vrea revanșa în fața Petrei Martici, la Guangzhou. La ce...

Simona Halep vrea revanșa în fața Petrei Martici, la Guangzhou. La ce oră joacă cele două

UPDATE: Simona Halep, locul 2 WTA şi principala favorită, va juca, în primul tur la Guangzhou, împotriva croatei Petra Martici, 128 WTA, jucătoare venită din calificări. Cele două se vor duela, marți, după ora 06.30.

Urmărește aici LIVE TEXT Simona Halep – Petra Martici: Guangzhou Open

Halep și Martici vor juca în cea de a doua partidă de pe arena centrală. În primul meci, se vor întâlni, de la ora 05.00 (ora României), respectiv ora locală 10.00, Sara Errani, cap de serie 3 și Ying-Ying Duan, din China.

—-

Simona Halep și Petra Martici vor evolua în primul tur pe arena centrală, partida lor urmând să aibă loc în decursul zilei de marți la o oră stabilită ulterior de organizatori. Martici s-a calificat pe tabloul principal după ce a învins-o, cu 4-6, 7-5, 6-4, pe chinezoaica Liu Fanghzou, locul 159 WTA.

Halep (23 ani) și Martici (24 ani) s-au întâlnit o singură dată în carieră, în 2011, atunci când sportiva din Croația s-a impus, la Copenhaga, cu scorul de 6-3, 5-7, 7-5.

Guangzhou WTA International Open este prima competiţie la care Simona va juca după participarea în semifinalele US Open.

Citește și Maria Șarapova revine în WTA! Unde ar putea avea loc duelul cu Simona Halep

Petra Martici a disputat o singură finală în cariera sa, la Kuala Lumpur, în 2011, același în care o învingea pe Halep. Croata a ocupat, la vârsta de 21 ani, în 2012, cea mai bună poziție a carierei, locul 42 WTA.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...
Ultima oră
Pe aceeași temă