27.8 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialSurprize Wuhan: Halep scapă de mai multe rivale. Vezi lista favoritelor ELIMINATE

Surprize Wuhan: Halep scapă de mai multe rivale. Vezi lista favoritelor ELIMINATE

UPDATE: Un nou nume se alătură listei de eliminări surpriză, Victoria Azarenka, 23 WTA, care s-a retras din turneu în meciul cu Johanna Konta, 66 WTA. Bielorusa conduce cu 6-4, 1-0 în momentul în care și-a anunțat abandonul. 

Lista eliminărilor surpriză de la Wuhan: Maria Șarapova (3 WTA, abandon), Agnieszka Radwanska (7 WTA), Belinda Bencici (14 WTA), Andrea Petkovici (16 WTA), Sara Errani (22 WTA), Victoria Azarenka (23 WTA, abandon).

—-

Agnieszka Radwanska, locul 7 WTA, a fost eliminată, în turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, de americanca Venus Williams, locul 24 WTA, cu scorul de 6-1, 7-6 (4).

Radwanska era principala adversară pe care Simona Halep, cap de serie numărul 1, o putea întâlni în faza sferturilor de finală. Carla Suarez Navarro, 10 WTA, care a trecut de Monica Niculescu, a devenit principala adversară care i-ar putea ieși în cale româncei în sferturi.

Simona Halep va evolua, în turul al doilea, meciul său de debut la acest turneu, marți, împotriva rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, 32 WTA.

Citește și LIVE TEXT Simona Halep – A. Pavliucenkova: românca, invincibilă în meciurile directe. Wuhan Premier 5

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Ministrul Tîlvăr refuză dezvăluirea detaliilor secrete

România este de 20 de ani membră NATO și armata ei încă e copleșită de tehnică sovietică.  Tehnica sovietică reprezintă 70% din înzestrarea Armatei...

Ministrul Apărării, despre sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Sprijinul "ferm" pentru state precum Ucraina şi Republica Moldova şi o abordare cuprinzătoare a securităţii în regiunea Mării Negre sunt "esenţiale", pe termen scurt...

Halterofilele Loredana Toma şi Mihaela Cambei s-au calificat la Jocurile Olimpice

Halterofilele Loredana Toma şi Mihaela Cambei au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, unde vor participa la categoriile 71 kg, respectiv 49...
Ultima oră
Pe aceeași temă