15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialTecău, după ce a câștigat titlul la Rotterdam: Vom reveni anul viitor...

Tecău, după ce a câștigat titlul la Rotterdam: Vom reveni anul viitor să ne apărăm trofeul

Horia Tecău s-a delcarat încântat de suprafața de joc a turneului ATP 500 de la Rotterdam, acolo unde a cucerit, la dublu, titlul cu numărul 25 din cariera sa. Românul vrea să revină alături de olandezul Jean-Julien Rojer să-și apere trofeul.

"A fost o săptămână minunată. Aici este una dintre cele mai bune suprafeţe de joc pentru dublu. Vom reveni anul viitor pentru a ne apăra trofeul", a scris Tecău pe contul său de Twitter, citat de Mediafax.

Olandezul Jean-Julien Rojer a afirmat că Tecău a făcut un meci mare. "Nu am jucat foarte bine în finală. Aşa că toate felicitările trebuie să meargă către partenerul meu. Horia Tecău a făcut un meci mare astăzi", a precizat Rojer.

Citește și Halep își apără, la Dubai, primul titlu Premier 5 din carieră. Adversarele posibile

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului de la Rotterdam, dotat cu premii în valoare totală de 1.600.855 de euro.

Tecău şi Rojer au învins, în finală, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-8, după o oră şi nouă minute, cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), care în semifinale trecuse de perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie).

Pentru succesul de la Rotterdam, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor primi 500 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 105.920 de euro.

Tecău şi Rojer, care anul trecut au fost finalişti la Rotterdam, se află la primul turneu câştigat în acest sezon, după ce la Sydney au fost învinşi în finală.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

100 de arestați la Boston după o manifestație pro-Palestina

Aproximativ 100 de persoane considerate a fi manifestanţi pro-palestinieni au fost arestate sâmbătă dimineaţa în campusul unei universităţi din Boston şi tabăra lor a...
Ultima oră
Pe aceeași temă