10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialWimbledon: "Iarba e mai verde pentru Simona Halep." Ce scrie un gigant...

Wimbledon: “Iarba e mai verde pentru Simona Halep.” Ce scrie un gigant din media despre româncă

Simona Halep, cap de serie numărul 3, este încrezătoare că la Wimbledon va avea un parcurs mai bun decât la celelalte turnee. Declarațiile sale au fost comentate de jurnaliștii de la beIN Sports.

“Halep speră că iarba e mai verde la Wimbledon”, titrează beinsports.net. “După ce a avut dificultăți în atingerea unei forme de top în sezonul de zgură, Simona Halep vrea să reprezintă o prezență puternică la Wimbledon”, mai scrie publicația.

Citește și Wimbledon: Româncele debutează în primul tur. Programul zilei de luni

După ce anul trecut juca finale la Madrid și Roland Garros, iar apoi semifinală la Wimbledon, la doar un an distanță Simona Halep are mari probleme în atingerea fazelor superioare ale turneelor, astfel că grand slam-ul londonez ar putea-o ajuta pe româncă să-și regăsească forma.

“Halep – care s-a despărțit de Victor Ioniță săptămâna trecută – a arătat crâmpeie din talentul său în timpul turneului de la Birmingham, unde a atins sferturile de finală, iar ea este încrezătoare că va ridica din nou nivelul și la Wimbledon, unde a jucat semifinală anul trecut”, mai scrie beIN.

Citește și Halep, o nouă declarație despre Wimbledon. De ce este sportiva încrezătoare

Halep a spus înaintea turneului că nu se va concentra decât la ceea ce are de făcut în fiecare meci, mai întâi la primul tur și că este greu de zis dacă va mai atinge semifinalele. Românca o va întâlni, marți, pe Jana Cepelova, 106 WTA (Slovacia).

Simona Halep a revenit în vizorul presei internaționale încă de săptămâna trecută, după Birmingham, când a Sports Illustrated a tras un semnal de alarmă cu privire la evoluția româncei. 

Citește și Simona Halep, cădere abruptă în clasamentul SI, înaintea Wimbledon. Americanii trag semnalul de ALARMĂ

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă