12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialWTA București: Halep și Begu, absente la turneul din Capitală. Cine este...

WTA București: Halep și Begu, absente la turneul din Capitală. Cine este principala favorită

Turneul WTA din Capitală, BRD Bucharest Open, nu le va avea la ediția din 2015 pe cel mai bine clasate jucătoare din România, Simona Halep, numărul 3 mondial și Irina Begu, locul 30 WTA. Lista favoritelor va începe cu Sara Errani, 17 WTA.

Turneul WTA International, ultima treaptă din circuit, le va avea la linia de start pe: Sara Errani (17 WTA, Italia), Roberta Vinci (38 WTA, Italia), Karin Knapp (42 WTA, Italia), Alexandra Dulgheru (51 WTA, România) și Anna Schmiedlova (52 WTA, Slovacia).

Citește și Fed Cup: România va avea o adversară de COȘMAR în Grupa Mondială. Meci pe teren propriu!

România va mai fi reprezentată de alte trei românce, Monica Niculescu (67 WTA), Andreea Mitu (100 WTA) și Sorana Cîrstea (144 WTA), care a primit un wild card pentru a participa pe tabloul principal.

George Cosac, președintele FRT, speră ca wild-card-ul pe care îl va avea la dispoziție WTA să fie oferit Simonei Halep, astfel ca românca să participe în cele din urmă la turneul bucureștean.

“Printre invitațiile pe care Federația Română de Tenis le oferă anul acesta, una va ajunge la Sorana Cîrstea. Totodată, WTA are posibilitatea să ofere încă o invitație unei jucătoare de top. Sperăm ca aceasta să ajungă la Simona Halep, care ar avea astfel șansa să-și apere titlul câștigat în 2014. La fel ca și anul trecut, sunt sigur că vom asista la un spectacol sportiv de calitate, iar publicul românesc va savura o experienţă de neuitat”, a spus Cosac.

BRD Bucharest Open ajunge la a doua ediție a sa, după ce a debutat în 2014, când s-a impus Simona Halep. Turneul de la Bucureşti va avea loc între 11 şi 19 iulie, la Arenele BNR.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă