15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportTony Blair, întrevedere cu premierul Ponta, la Palatul Victoria

Tony Blair, întrevedere cu premierul Ponta, la Palatul Victoria

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucureşti, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o întrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, conform unor surse oficiale, citate de Mediafax.

Ponta apelează de multe ori la sfaturile lui Blair, ca şi consultant.

Ultima întâlnire dintre cei doi a fost în decembrie, după alegerile prezidenţiale pierdute de Ponta. Atunci, Ponta l-a întrebat pe Blair ce crede acesta că este bine ca el să facă în continuare.

Ponta a spus de mai multe ori că Tony Blair rămâne modelul său în politică, mai ales după câte sfaturi bune a primit din partea acestuia.

Tony Blair este, în prezent, emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind însărcinat de către secretarul de stat american John Kerry să elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului şi atragerea investiţiilor private în Cisiordania.

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă