14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportPonta îl atacă pe Iohannis: Mă întreb dacă nu cumva a făcut...

Ponta îl atacă pe Iohannis: Mă întreb dacă nu cumva a făcut PRESIUNI ca să fiu trimis în judecată

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la România TV, că se întreabă dacă nu cumva președintele Klaus Iohannis ”a făcut presiuni” ca să fie trimis în judecată.

Citește și: Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari

“Eu mă întreb dacă nu cumva domnia sa (n.r. Klaus Iohannis) nu a făcut presiuni ca să fiu trimis în judecată? Că deja aceste declaraţii mi se par anormale din partea preşedintelui României. Dacă vorbim de preşedintele PNL, sigur Alina Gorghiu poate spune ce îi trece prin cap. Preşedintele României ar trebui să fie mai echilibrat şi să ne trateze pe toţi ca fiind cetăţeni ai României. Nu PNL-iştii sunt cetăţeni de gradul 1 şi noi ceilalţi de gradul 2 sau 3. Aşa cred eu că ar trebui să fie normal”, a declarat premierul la România TV.

Victor Ponta a fost trimis în judecată, în stare de libertate, în dosarul Turceni-Rovinari. Premierul este acuzat de 17 infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor.

 

Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă