18.9 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Cel mai așteptat SUV de lux, dezvăluit din greșeală de un...

FOTO. Cel mai așteptat SUV de lux, dezvăluit din greșeală de un producător de jucării din China. Vezi cum arată!

Salonul Auto de la Frankfurt va fi aglomerat în ceea ce privește premierele mondiale, însă primele imagini cu viitoarele modele au început deja să apară în mediul online. Cel mai așteptat SUV de lux al verii a fost dezvăluit de un producător de suveniruri din China.

Bentley Bentayga, SUV-ul britanic al cărui preț va fi de peste 180.000 euro, va face cunoștință cu publicul luna viitoare, la Frankfurt. O companie chineză este însă foarte probabil să fi dezvăluit modul în care va arăta mașina. O jucărie de câți va dolari, la o scară de 1:18, reprezintă un SUV Bentley, iar cum Bentayga este singurul astfel de model al mărcii cel mai probabil el este înfățișat în aceste imagini, conform carnewschina.com.

Citește și Mit DEMONTAT: Mașinile noi, mai FIABILE decât bijuteriile anilor 70′-80′. Cum să atingi 400.000 km!

Bentley a refuzat să facă o declarație pe marginea acestui subiect, însă recunoaște că cercetează pistele prin care imagini cu viitorul lor SUV au ajuns la producătorul de jucării. Compania chineză produce și suveniruri pentru producători auto, astfel că este posibil ca o schiță a noului Bentayga să fi fost trimisă chiar de către britanici, însă mult prea devreme.

Pe de altă parte, jucăria nu este departe de imaginile neoficiale, pe calculator, vehiculate în ultima jumătate de an pe internet. 

Bentley Bentayga, primul SUV al mărcii, va duce mai departe expansiunea constructorului britanic pe noi segmente din piață. Modelul este unul adoptat și de alți constructori de lux, precum Lamborghini, care vrea să lanseze în viitor SUV-ul Urus. Porsche a lansat în 2002 SUV-ul Cayenne, care a revitalizat vânzările mărcii germane.

Printre numele aflate pe lista scurtă a rivalilor lui Bentayga figurează și modele precum  Range Rover Autobiography sau Rolls-Royce Cullinan.

Citește și Monștrii din Stuttgart: Porsche și Audi au bătut palma pentru a dezvolta motoare comune V6 și V8

 

 

Cele mai citite

Machiaj expres: transformă-ți lookul cu o rutină de doar 10 minute

În lumea noastră modernă, suntem adesea presate de timp, dar ne dorim în același timp să arătăm îngrijite în fiecare zi. Ca să poţi...

Cum să alegi patul ideal pentru sesiunile lungite de pescuit

Pescuitul este o pasiune care necesită nu doar echipament adecvat pentru capturarea peștilor, ci și pentru confortul pescarului. Atunci când petreci multe ore sau...

Cum să alegi săpunul natural potrivit pentru tipul tău de piele

Utilizarea săpunurilor naturale a cunoscut o creștere importantă în ultimul timp, un fenomen datorat conștientizării tot mai mari a beneficiilor pe care acestea le...
Ultima oră
Pe aceeași temă