15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Copia chinezească a lui Range Rover Evoque, într-un nou set de...

FOTO. Copia chinezească a lui Range Rover Evoque, într-un nou set de imagini. UMILIȚI de chinezi!

Landwind X7, nu doar un rival direct, ci chiar o clonă a lui Range Rover Evoque, a apărut într-un nou set de imagini, la scurt timp după ce chinezii au obținut o bătălie importantă în fața producătorului britanic.

Landwind a scăpat, deocamdată, de acuzele aduse de britanici privind copierea modelului Range Rover Evoque, după ce autoritățile chineze au refuzat să recunoască furtul intelectual comis de producătorul auto din China. Drept urmare, pentru a-și sărbători victoria, Landwind a lansat o nouă serie de imagini cu modelul a cărui premieră mondială a avut loc în 2014.

Citește și FOTO. Noul Nissan Micra, previzualizat de Sway. Va mai rămâne o mașină pentru femei?

Lansarea lui Landwind X7 a fost cu atât mai scandaloasă cu cât nu doar că a copiat modelul Evoque, similitudinile fiind evidente, ci l-a pus în vânzare pe imensa piață chineză, unde Evoque era deja comercializat de câțiva ani. X7 costă doar 19.600 dolari, față de 65.000 la cât se ridică prețul unui Land Rover în China.

Citește și FOTO. BMW Seria 7 Facelift, disponibilă în România. Ce preț de pornire are limuzina germană

Șefii mărcii Land Rover sunt cu mâinile legate în acest caz, în condițiile în care se lovesc de legislația chineză, în încercarea lor de a câștiga litigiul cu Landwind. 

Nu este prima dată când un producător auto din China copiază o marcă europeană, cunoscut fiind apetitul chinezilor pentru produsele eruopene, mai ales pentru cele premium.

Citește și FOTO. Mașini europene vs copiile lor chinezești. Ultima clonă le întrece pe toate

 

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă