13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Mercedes GLE 2015, faceliftul care marchează finalul de carieră pentru ML

FOTO. Mercedes GLE 2015, faceliftul care marchează finalul de carieră pentru ML

Producătorul german Mercedes începe o campanie de redenumire a tuturor SUV-urilor sale. ML va deveni GLE, moment marcat printr-un facelift adus SUv-ului de clasă mare.

Modelul full-size din gama de SUV-uri a Mercedes, ML, primește un facelift, o dată cu redenumirea sa în GLE. Acțiunea face parte dintr-o campanie mai largă, prin care nemții vor să redenumească o parte dintre modele.

Citeşte şi FOTO Noul Jaguar XF, în premieră mondială. Cum arată felina britanică

Mașinile de bază vor purta același nume: Clasa A (compactă), B (MPV), C (medie), E (mare), S (limuzină de lux). Versiunile SUV vor fi redenumite prin utilizarea literelor GL, urmate de numele modelului de bază, după cum urmează: GLA, GLC, GLS. Se renunță astfel la denumirile GLK, ML și GL. Singurul model redenumit mai este roadsterul de clasă medie, SLK, transformat în SLC.

GLE va beneficia de un consum mediu al gamei cu 17% mai redus decât la vechiul ML. Printre noile motorizări se va număra și GLE 500e 4Matic. inițiala “e” venind de la propulsiile “verzi” (electrice sau hibride). Motorizarea va fi una de 442 CP, care va avea un consum oficial de 3,3 l/100 km.  

Citeşte şi Viitorul BMW X7 va avea un motor monstruos. O mică avere, pentru 550 CP

Noul Mercedes GLE, cu modificările primite pentru anul 2015, va fi prezentat, în premieră mondială, la Salonul Auto de la New York, programat pentru începutul lunii aprilie.

 

 

Cele mai citite

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...
Ultima oră
Pe aceeași temă