14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Noua Alfa Romeo Giulia își dezvăluie INTERIORUL. Cum arată habitaclul...

GALERIE FOTO. Noua Alfa Romeo Giulia își dezvăluie INTERIORUL. Cum arată habitaclul rivalului lui BMW M3

Italienii au ținut departe de ochii publicului, aproape trei săptămâni de zile, interiorul noii Alfa Romeo Giulia. Primele imagini lansate pe internet dezvăluie habitaclul versiunii de supersport Quadrifoglio.

Italienii de la Alfa Romeo lansau, în urmă cu trei săptămâni, direct versiunea de vârf a noii berline premium Giulia. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio își arată acum și interiorul, unul care amintește foarte mult de legătura mărcii italiene cu lumea motorsportului. Imaginile, neoficiale, au apărut mai întâi în presa olandeză și pe Facebook.

Vezi și IMAGINI complete cu exteriorul lui Alfa Romeo GIULIA, în premieră mondială

Pielea și fibra de carbon sunt materialele predominante în interiorul mașinii italiene. Butonul de pornire a motorului este la locului lui, după cum era de așteptat, pe volan. Producătorul a inserat cea mai mare suprafață de fibră de carbon într-un loc mai puțin obișnuit, spatele scaunelor. De asemenea este folosit și metalul pentru a oferi o imagine cât mai sport.

Modelul dispune de un ecran inserat în bordul mașinii, deasupra consolei centrale, dar și de un afișaj electronic înspatele volanului. Comenzile de pe ecranul digital pot fi controlate și prin consola rotundă tactilă situată în fața schimbătorului.

Cu un rival ca BMW M3, Giulia Quadrifoglio își arată mușchii mai ales pe șosea, modelul promițând performanțe impresionante, grație unui motor care va dezvolta circa 500 CP. Versiunea supersport a berlinei italiene va atinge o viteză de 321 km/h iar accelerația până la 100 km/h se realizează în doar 3,9 secunde, astfel că mașină ar putea concura și cu hypercar-uri, precum Porsche 911 GT.

Citește și GALERIE FOTO. Ford Mustang Apollo, gata de “ZBOR” la cel mai mare show aviatic din SUA

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă