12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. TOP Decapotabile NOI, gata de scos la plimbare în 2015....

GALERIE FOTO. TOP Decapotabile NOI, gata de scos la plimbare în 2015. Ce prețuri au

Sezonul de vară aduce în prim-planul pieței auto din România, printre modelele compacte, decapotabilele și roadsterele producătorilor auto. Începând de la Fiat 500 Cabrio și până la Jaguar F Type prețurile, dar și dotările, diferă.

Saloanele auto din 2015 vor aduce noi modele pe piață, însă cele deja disponibile la dealerii din România sunt decapotabile lansate în ultimii 4-5 ani. Mazda încă vinde versiunea veche a lui MX-5, în așteptarea noii generații (lansate anul trecut), în timp ce Ford vinde noul său Mustang, disponibil și în versiune cabrio, însă doar pe comandă.

Vezi în GALERIA FOTO ce prețuri au cele mai accesibile decapotabile noi din România

Printre cele mai accesibile modele decapotabile de pe piața din România se numără și citadina italiană Fiat 500 Cabrio. Propulsată de un motor de 1,2 litri, care dezvoltă doar 69 CP, versiunea standard are un preț similar cu al unui Duster. 

La polul opus se află modele precum Jaguar F Type sau Porsche Boxter, care dezvoltă sute de cai putere la prețuri de pornire de zeci de mii de euro.

Vezi și GALERIE FOTO. Topul celor mai ieftine decapotabile din România. Ce poți cumpăra cu 2.500 euro la mâna a doua

Piața modelelor cabrio reprezintă sub 1% din vânzările totale de vehicule la nivel mondial, cele mai multe dintre decapotabile fiind vândute în timpul sezonului estival. Peste 500.000 unități au fost vândute la nivel global, în 2014.

Cele mai citite

România – Ungaria 2-1, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă

Selecţionata României a învins Ungaria cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0, 2-1), miercuri, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia I, Grupa A,...

Rezervele valutare ale Băncii Naționale a României au scăzut în luna aprilie

Rezervele valutare la Banca Naţională a României totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ cu...

Slănic Prahova: Urmează noi evacuări ale populației din zona craterului produs

Alți locuitori din Slănic, din apropierea craterului produs de surparea unei străzi, vor fi evacuați, joi, după ce autoritățile din Prahova au primit informațiile...
Ultima oră
Pe aceeași temă