12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialNoul Open Astra a debutat la Frankfurt. Ce prețuri va avea în...

Noul Open Astra a debutat la Frankfurt. Ce prețuri va avea în România

Opel a lansat la Salonul Auto de la Frankfurt noul Astra, care a avut parte de o avanpremieră chiar la București. Cunoscut ca Astra K, modelul de clasă compactă va avea un preț de pornire, în România, de 15.600 euro.

Noul Opel Astra are ca versiune standard un sistem de motorizare bazat pe benzinarul de 1,4 litri, dotat cu 100 CP. Propulsorul 1.0 Ecotec, de 105 CP, urcă prețul noului model la 16.800 euro. Sistemul multimedia IntelliLink (ecran tactil cu diagonală de șapte inch) este disponibil pe toate nivelurile de echipare, însă în cazul versiunii standard el costă 450 euro. Aceste prețuri ar putea beneficia de unele reduceri.

Modelul va avea performanțe îmbunătățite, în urma reducerii masei sale cu 200 kg. Printre dotările, în premieră pe acest segment, se numără: masaj în scaune, reglare electrică pe 16 direcții, sistem de ventilație și încălzire.  

Modelul beneficiază și de o suspensie recalibrată și o direcție complet nouă. Pachetul Innovation este cel mai scump, 1300 euro și include un sistem multimedia mai performant, Navi 900 IntelliLink, dar și faruri cu LED.

Modelul, care a avut premiera mondială la Frankfurt, a fost deja comandat în peste 30.000 unități.

Citește și PREMIERĂ în România: Una dintre cele mai așteptate mașini ale anului, LANSATĂ la București, înaintea de Frankfurt

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă