15 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Oroch, în premieră mondială: Cum arată Dusterul american UPDATE

GALERIE FOTO. Oroch, în premieră mondială: Cum arată Dusterul american UPDATE

UPDATE 19 iunie. Renault a lansat primele imagini oficiale cu noul Duster Oroch, după ce modelul a fost prezentat în premieră mondială, la Salonul Auto de la Buenos Aires.

Model lansat pentru piața din America de Sud, Duster Oroch, este comercializat sub marca Renault, iar perspectivele ca acest model să apară și în Europa, sub marca Dacia, sunt destul de reduse.

Citește și FOTO. Sandero RS, în premieră mondială. Cum arată noul HOT hatch

Cu o benă lungă de 1,3 metri și o capacitate de încărcare de 683 litri, Duster Oroch este un veritabil pick-up american. Modelul păstrează majoritatea trăsăturilor unui Duster obișnuit, cu excepția apariției benei. Pick-up-ul va avea disponibile două motorizări, pe benzină: motorul de 1,6 L (110 CP) și unul de 2 L (145 CP).

Citește și Premieră la Motorul Anului 2015: Cel mai bun propulsor din lume, un hibrid! Motorul craiovean, detronat

—-

UPDATE 18 iunie. Renault a lansat, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Buenos Aires, Argentina, modelul Oroch, un pick-up bazat pe Dacia Duster.

Renault Duster Oroch este versiunea din America de Sud a mult așteptatei Dacia Duster pick-up, model încă neconfirmat pentru piața din Europa. Oroch este un pick-up tipic american, având în vedere că el va concura pe o piață foarte matură pe acest segment. Oroch are dublă cabină (5 locuri) și o gardă la sol ridicată. Cu toate că nu este la fel de masiv precum modelele din America de Nord, Oroch prezintă mai multă robustețe decât în cazul unui Duster obișnuit.

Piața de pick-up-uri din regiunea este estimată, în 2015, la 560.000 unități, sub America de Nord (2,9 milioane) sau Asia de Sud (760.000), potrivit analizelor IHS.

Renault va mai lansa, anul viitor, un pick-up mai mare decât Oroch, comercializat de asemenea în America de Sud. Cu toate că Duster Oroch este așteptat și pe piața europeană, francezii au infirmat lansarea lui în Europa.

Citește și PREMIERĂ. Dacia Duster Pick-Up cu DUBLĂ CABINĂ

—-

Primul pick-up de când Renault a preluat Dacia va fi lansat la Salonul Auto de la Buenos Aires, Argentina, pe data de 18 iunie. Modelul va fi lansat apoi pe piața din America de Sud.

După mai multe săptămâni de imagini spion și după ce au fost dezvăluite majoritatea trăsăturilor noului model, francezii au anunțat data oficială la care mașina va avea premiera mondială. Pick-up va fi dezvelit pentru prima dată cu siglă Renault, prima sa piață pe care va intra fiind cea a Americii de Sud.

Pick-up este un Duster transformat, cu puține trăsături proprii. Versiunea pick-up va fi un Duster cu o dublă cabină, 5 locuri și o benă, a cărui capacitate încă nu a fost dezvăluită de Renault, dar se anunță un spațiu destul de generos.

Renault nu a confirmat încă dacă Dusterul Pick-up va ajunge și în Europa, unde ar urma să fie comercializat sub marca Dacia. Pe piețele din America de Sud toate modelele Dacia sunt vândute sub marca Renault.

Pick-up nu ar fi primul din portofoliul Dacia, după ce în 2007 o astfel de versiune a fost creată pentru utilitara Logan MCV. Un model Dacia Duster Pick-up a fost surprins pe șoselele României în urmă cu câteva săptămâni, imaginile fiind puse pe internet de un angajat al producătorului auto.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Specialiștii Muzeului Național de Artă al României se alătură grevei din Cultură

Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României, afiliat  federației sindicale CulturMedia și confederației Cartel ALFA,  se solidarizează  cu  toți ceilalți colegi ai sindicatelor...

Cutii de carton cu 1, 2 sau 3 pereți: ce alegi pentru afacerea ta?

Afacerea ta va avea doar de câștigat dacă alegi cutiile de carton potrivite produselor pe care le comercializezi. Poate te întrebi care este legătură....

Declin demografic în România. Numărul de nașteri scade

Declinul demografic în România devine tot mai evident, cu un număr tot mai mic de nașteri înregistrat în primele trei luni ale acestui an,...
Ultima oră
Pe aceeași temă