Îngheţata pe băţ cu bucăţi mari de fructe are un aspect foarte plăcut, este delicioasă şi sănătoasă, întrucât conţine puţin zahăr rafinat. Pregătită după reţeta sugerată de popsugar.com, desertul se face uşor, cu ajutorul unor forme pentru îngheţată pe băţ.
Ingrediente
- o piersică (100 g), tăiată în felii de 1,3 cm
Citeşte şi: Reţetă uşoară, fără aparat: Îngheţată cu mure şi bucăţi de ciocolată
- doi kiwi, curăţaţi de coajă şi feliaţi în rondele de 6,3 cm
- 150 g de căpşuni, feliate
- 100 g de coacăze
Citește și: Rețeta zilei: Înghețată cremoasă cu cireșe și fulgi de ciocolată
- 100 g de zmeură
- 300 sau 400 g de suc de struguri albi
Mod de pregătire
Se amestecă fructele într-un bol mare. Se împarte compoziţia în mod egal în forme de 250 ml.
Citeşte şi: Rețetă: Tort mojito înghețat
Se toarnă suc în forme, astfel încât să acopere complet fructele.
Se acoperă formele cu capacele şi se dau la congelator pentru aproximativ şase ore.