15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO INEDITE. Cum să transformi cartoanele de la hârtia igienică în obiecte...

FOTO INEDITE. Cum să transformi cartoanele de la hârtia igienică în obiecte decorative eco

Sulurile de carton de la hârtia igienică, care, de obicei, ajung la gunoi, pot fi transformate în obiecte decorative inedite pentru orice încăpere din casă. Astfel, puteți realiza rame pentru fotografii, suporturi pentru instrumente de scris sau pentru telefon, precum și inele pentru șervețele sau prosoape, potrivit site-ului sheknows.com.

​Citește și: FOTO INEDITE. Cum și-au decorat casele nostalgicii unor vremuri apuse

1. Ramă pentru fotografii care imită fierul forjat

Chiar dacă se face cu migală, rama din carton de hârtie igienică poate imita suficient de bine fierul forjat.

2. Suport de birou

Cartoanele de hârtie igienică pot fi transformate foarte ușor în suporturi inedite pentru instrumentele de birou.

3. Rame foto „bule de săpun”

Cartoanele de hârtie igienică pot fi folosite și pentru realizarea unor rame foto cu aspect de bule de săpun, care dau densitate imaginii.

4. Suport pentru telefon

Îmbrăcate în hârtie pentru ambalat cadouri, cartoanele de hârtie igienică se pot transforma în suporturi ieftine, dar de efect, pentru telefonul mobil.

​Citește și: FOTO. Cum să îți transformi ușile în spațiu de depozitare

5. Artă pentru pereți

Pereții goi pot fi decorați cu ajutorul unor plăci de polistiren pe care sunt așezate cartoane de hârtie igienică pictate și aranjate, astfel încât să semene cu ramuri de copaci și frunze de toamnă.

6. Bufnițe decorative

Bufnițele desenate pe sulurile de carton de la hârtia igienică pot fi obiecte decorative potrivite atât pentru camera copiilor, cât și pentru biblioteca din sufragerie.

7. Inele decorative pentru șervețele sau prosoape

Decorate cu pâză și nasturi, cartoanele de hârtie igienică pot fi transformate ușor în inele pentru șervețele sau prosoape, care să se potrivească cu fața de masă sau cu vesela. 

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă