13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie RAC. Călătorii şi momente romantice

HOROSCOP noiembrie RAC. Călătorii şi momente romantice

În prima parte a lunii, faci o călătorie de plăcere sau în interes de serviciu, în care ai parte de momente de neuitat.

Dacă eşti singur(ă), în jurul zilei de 11 noiembrie întâlneşti o persoană specială sau începi o relaţie de lungă durată cu o persoană care a flirtat cu tine în ultima vreme.

Dacă eşti deja într-o relaţie, petreci momente minunate alături de persoana iubită – faceţi o scurtă călătorie într-o destinaţie apropiată, vă mutaţi împreună, vă faceţi planuri de nuntă sau vă hotărâţi să aveţi un copil.

Însă, în ultimele zile ale lunii, eşti forţat(ă) de împrejurări să economiseşti şi îţi creşte volumul de lucru la serviciu şi acasă. Ai grijă de tine, ca să nu ajungi la epuizare.

Totodată, relaţia cu persoana iubită devine tensionată, cel mai probabil din cauza banilor. Amână orice discuţie sau decizie în acest sens, până după ultimul weekend al lunii.

Totuşi, dacă ai început un proiect de redecorare a locuinţei, progresezi mai mult decât te aştepţi, până la sfârşitul lunii.   

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă