14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO.Cannes 2015: Ce ținute spectaculoase au ales vedetele pe covorul roşu

FOTO.Cannes 2015: Ce ținute spectaculoase au ales vedetele pe covorul roşu

La premierele filmelor „Mad Max: Fury Road”, „Standing Tall”, „Il Racconto dei Racconti” și „Irrational Man”, vedetele au defilat,pe covorul roșu de la Cannes, în ținute semnate de Givenchy, Armani, Gucci, Chrisitan Dior şi Alexander McQueen, potrivit hollywoodreporter.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea care au fost cele mai spectaculoase ţinute de pe covorul roşu la Cannes.

La premiera filmului „Mad Max: Fury Road”, actrița Julianne Moore a purtat o rochie lungă, cu trenă scurtă, semnată de Givenchy. Rochia a fost făcută din catifea roşie-sângeriu, cu o mânecă lungă şi un umăr descoperit.

Citeşte şi: GALERIE FOTO INEDITĂ. Cum au evoluat în timp ținutele de OSCAR

Totodată, Moore a impresionat publicul cu o altă apariţie pe covorul roşu, pentru premiera peliculei „Standing Tall”, pentru care a ales o rochie gri, semnată de Armani. Rochia a fost completată de un top decoltat, făcut din pene negre.

Lupita Nzong ‘o a participat la premiera filmului „Standing Tall” îmbrăcată cu o rochie vaporoasă, lungă şi decoltată, de culoare verde deschis, din colecţia Gucci.

Pentru participarea la premiera filmului „Standing Tall”, actriţa Natalie Portman a ales o rochie simplă, de culoare roşu aprins, fără umeri, semnată de Dior.

Actriţa din filmele „Fast and Furious”, Michelle Rodriguez, s-a prezentat la Cannes, la premiera filmului „Mad Max: Fury Road”, îmbrăcată cu o rochie lungă, neagră şi cu porţiuni transparente, semnată de Zuhair Murad.

Actriţa latină Salma Hayek a purtat, la premiera peliculei „Il Racconto dei Racconti”, o rochie lungă, neagră, cu imprimeuri aurii, semnată de designerul Alexander McQueen.

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Cele mai reușite ținute de la OSCAR 2015

Actriţa chineză Fan Bingnin a apărut pe covorul roşu de la Cannes, la premiera filmului „Mad Max: Fury Road”, îmbrăcată într-o rochie din voal alb, cu flori aplicate, în nuanţe pastelate. Ţinuta, semnată de Marchesa, a fost asortată cu o coroană de flori identice cu cele aplicate pe rochie.

Starul din pelicula „Mad Max: Fury Road”, Charlize Theron, a participat la premiera filmului îmbrăcată într-o rochie cu trenă, fără umeri, galben aprins, semnată de Christian Dior.

Actriţa franceză Noemie Lenoir s-a prezentat la premiera filmului „Standing Tall”, îmbrăcată cu o rochie largă, galben deschis, decoltată şi cu bretele subţiri, care i-a pus în valoare silueta de viitoare mamă. 

Pentru premiera filmului „Irrational Man”, actriţa Emma Stone a uimit publicul cu apariţia într-o rochie feminină, într-o nuanţă de albastru pal, cu spatele descoperit şi cu trenă, semnată de Christian Dior.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă