13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCannes 2015: Actriţa Mădălina Ghenea, REPLICĂ ACIDĂ la comentariile pe care le-a...

Cannes 2015: Actriţa Mădălina Ghenea, REPLICĂ ACIDĂ la comentariile pe care le-a primit la Festival

Actriţa româncă Mădălina Ghenea a avut o replică acidă la comentariile pe care le-a primit la Festivalul de Film de la Cannes, care s-au concentrat în jurul posteriorului ei, după ce a apărut nud în afişului de promovare a filmului „Youth/ Tinereţea“, scrie hollywoodreporter.com.

„Am trei proiecte în desfăşurare. Aşa că, bănuiesc că fac o treabă bună la audiţii. Acolo nu îmi arăt posteriorul”, le-a răspuns Ghenea jurnaliştilor străini.

Totuşi, presa străină este de părere că, în curând, tânăra va atrage atenţia asupra carierei ei, pentru că va debuta la Hollywood, într-o comedie americană pe care nu vrea să o divulge. Jurnaliştii Hollywood Reporter speculează că ar fi vorba despre filmul „Zoolander 2”, regizat de Ben Stiller şi Owen Wilson.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actriţa Mădălina Ghenea.

De asemenea, Ghenea va interpreta, în vară, personajul principal în pelicula „Condemned to Love”, regizată de scenaristul premiat la Oscar pentru „Rain Man”, Barry Morrow.

Citeşte şi: SCANDAL la Cannes. Femeile fără pantofi cu toc, interzise la Festival

În plus, românca va interpreta, în luna septembrie, rolul principal într-o peliculă care se va filma în limba italiană şi care va prezenta mafia din Vatican.

„Am fost atât de norocoasă, încă nu am atât de multă experienţă în actorie – am început abia acum patru ani şi am luat şi o pauză timp de un an, aşa că este extraordinar. Trebuie să îi mulţumesc producătoarei mele din Roma, Lilia Trapani Hartmann, care mi-a făcut rost de cele două proiecte americane”, a spus actriţa.

Mădălina Diana Ghenea, în vârstă de 26 de ani, s-a născut în Slatina. Ghenea şi-a început cariera ca fotomodel, când avea doar 15 ani. A participat la prezentări de modă atât în România, cât şi în Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța şi Spania.

Până acum, Ghenea a apărut în filmele „I soliti idioti” (2011), „Roman e il suo cucciolo” (2012) şi „Dom Hemingway” (2013).

Românca a avut relaţii cu celebrii actori Leonardo DiCaprio şi Gerard Butler.

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă