8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLa ce preţ s-a vândut agenda de contacte a interpretului Frank Sinatra

La ce preţ s-a vândut agenda de contacte a interpretului Frank Sinatra

Agenda de contacte a legendarul interpret Frank Sinatra a fost vândută la o licitaţie pentru 8.960 de dolari, echivalentul a peste 35.000 de lei, scrie contactmusic.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Frank Sinatra, soţiile şi copiii lui.

Agenda cu copertă din piele neagră a interpretului conţine nume şi numerele de telefon ale prietenilor artistului, între care John Wayne şi Sidney Poitier, dar şi oameni politici influenţi.

De asemenea, carnetul, care conţine date din anii 1970, include şi contacte cu oameni din spatele camerelor din industria muzicală, precum cel care s-a ocupat de promovarea artistului Elvis Presley, Jerry Weintraub.

Citeşte şi: VIDEO. Enrique Iglesias are adversar la eroismul pe scenă. Cum a reacţionat solistul Foo Fighters după ce şi-a rupt piciorul în timpul unui concert

Pe faţa agendei, este desenat un răvaş pe care scrie “Fii atent la prietenii care sunt falşi şi înşelători”.

Cu câteva săptămâni înainte, vila din California a interpretului Frank Sinatra a fost vândută pentru 3.9 milioane de dolari, echivalentul a peste 15 milioane de lei.

Citeşte şi: Află cum te ajută Frank Sinatra să te vindeci mai repede după operaţie

Frank Sinatra şi-a început cariera muzicală împreună cu Harry James și Tommy Dorsey. Sinatra a avut succes ca interpret de muzică ușoară în anii 1940. Cariera sa profesională a stagnat la începutul anilor 1950, dar a revenit în anul 1954, după ce a câștigat un premiu Oscar și un Glob de aur.

Între filmele în care a apărut Frank Sinatra se numără „The Manchurian Candidate”, „From Here to Eternity”, „Suddenly”, „The Man with the Golden Arm”, „Kings Go Forth”, „Guys and Dolls”, „High Society”, „Pal Joey”, „Some Came Running”, „Never So Few”, „A Hole in the Head”, „Meet Danny Wilson”, „On the Town”, „Robin and the 7 Hoods”, „None But the Brave”, „The Detective The Detective”, „Come Blow Your Horn” şi „The Pride and the Passion”.

Citeşte şi: Morgan Freeman, SURPRIZĂ pentru fani

Între anii 1951 şi 1957, Sinatra a fost căsătorit cu actriţa americană Ava Gardner. Artistul a mai fost căsătorit şi cu Nancy Barbato (1939–1951), Mia Farrow (1966–1968) şi Barbara Marx (1976–1998). Interpretul a murit în anul 1998, la vârsta de 82 de ani.

Frank Sinatra a avut trei copii, Nancy Sinatra, în vârstă de 75 de ani, Frank Sinatra Jr., în vârstă de 71 de ani, şi Tina Sinatra, în vârstă de 66 de ani.

 

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă