13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAnda Adam, veste BOMBĂ pentru fani. De ce va lua o pauză...

Anda Adam, veste BOMBĂ pentru fani. De ce va lua o pauză de la muzică peste trei luni

Artista Anda Adam a anunţat joi, pe Internet, că este însărcinată în şase luni şi că ea şi soţul ei, omul de afaceri Sorin Andrei, abia aşteaptă să devină părinţi.

„Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt însărcinată în aproape 6 luni şi abia aşteptăm să devenim părinţi! Voi ce credeţi că o să fie? Fetiţă sau băiat?”, a scris Anda Adam, pe pagina ei de Facebook.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini recente cu Anda Adam. 

Citeşte şi: Anda Adam s-a căsătorit. Ce poze au postat vedetele pe Facebook de la nunta artistei

Artista nu şi-a dezvăluit sarcina până acum, deoarece a ţinut cont de recomandările medicului. „Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că și pe părinții noștri i-am anunțat abia după nuntă de luna trecută. Nu am deschis acest subiect față de nimeni altcineva, nu am dat declarații ca să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect față de cei care mă iubesc și mă susțin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul în regulă”, a explicat artista, potrivit wowbiz.com.

Anda Adam a mai spus că, deşi îşi doreşte o fetiţă, cel mai mult vrea să aibă un copil sănătos. „Şi eu și Sorin ne dorim o fetiță, dar important este, firește, că cel mic să fie sănătos, indiferent că este fată sau băiat. Va avea parte de toată dragostea și devotamentul nostru. Sunt deosebit de fericită!”, a mărturisit artista.

Interpreta Anda Adam s-a căsătorit, în luna iunie, cu omul de afaceri Sorin Andrei. Între vedetele care au fost invitate la nunta lor se numără  Ruby, Pepe, Andra şi Cătălin Măruţă.

 

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă