15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAngelina Jolie, DEZVĂLUIRI despre scenele de sex din noul film cu Brad...

Angelina Jolie, DEZVĂLUIRI despre scenele de sex din noul film cu Brad Pitt

Angelina Jolie a dezvăluit cum a fost să filmeze o scenă de sex cu ea şi soţul ei, Brad Pitt, pentru filmul “By the Sea”, în care este atât actriţă, cât şi regizoare, scrie contactmusic.com.

“Este cel mai ciudat lucru din lume să stai dezbrăcată într-o cadă, cu un iPad pe care vezi imaginea filmată, în timp ce soţul tău este la uşă, iar tu regizezi cum să vină şi să facă dragoste cu tine, în faţa altor bărbaţi, care filmează”, a spus Angelina Jolie, care a adăugat că în timp ce au filmat scena, ea, Brad Pitt şi întreaga echipă au discutat despre absurditatea situaţiei şi au făcut tot posibilul pentru ca nimeni să nu se simtă jenat.

Citeşte şi: VIDEO. Angelina Jolie, DEZVĂLUIRI despre noul film cu Brad Pitt: Este un film foarte personal

De asemenea, artista a povestit că imediat după încheierea scenei, Brad Pitt a acoperit-o cu un prosop, astfel încât ea să poată merge la monitor să vadă filmarea.

Artista, care a suferit o dublă masectomie şi o intervenție chirurgicală pentru extirparea ovarelor și a trompelor uterine pentru a reduce riscul de apariţie a cancerului, a spus că speră ca scena în care ea apare nud să ajute femeile care suferă aceste operaţii. “Sper ca alte femei care se îngrijorează pentru felul în care şi-ar simţi sau le-ar arăta corpul după operaţii, să vadă că pot fi în continuare femei, chiar şi după această experienţă ”, a spus Jolie.

Filmul “By the Sea” va avea premiera în 13 noiembrie, în Statele Unite ale Americii. Lungmetrajul prezintă povestea unei foste dansatoare şi a unui scriitor care călătoresc în Sudul Franţei, în speranţa de a-şi salva relaţia.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”, în anul 2004, dar şi-au recunoscut relaţia abia în anul 2005.

Angelina Jolie, în vârstă de 40 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 51 de ani, s-au căsătorit în 23 august 2014, într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei, Chateau Miraval, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

La eveniment, le-au fost alături copiii lor biologici – Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008, şi cei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam.

 

 

Cele mai citite

Iga Swiatek, campioană la Foro Italico. Poloneza a realizat „dubla” Madrid – Roma

Poloneza Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial feminin, și-a adjudecat al 21-lea titlu al carierei, după ce s-a impus în finala turneului WTA de la...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...
Ultima oră
Pe aceeași temă