15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântărețul Sam Smith, victima unui atac homofob, la Londra

Cântărețul Sam Smith, victima unui atac homofob, la Londra

Celebrul compozitor și interpret englez Sam Smith a mărturisit că a suferit un atac homofob în Londra. A fost lovit pe stradă de o persoană pentru că este gay, informează contactmusic.com.

Citește și: Veste proastă pentru fanii cântăreței Shania Twain

„Când m-am mutat în Londra am fost lovit în gât, pe stradă, în timp ce mă întorceam de la serviciu. A fost cu siguranță un atac homofob. Vorbeam tare la telefon și purtam căști roz. Deci, era destul de evident faptul că sunt gay”, a spus artistul.

Intepretul hitului muzical „Lay Me Down” a spus că, de-a lungul timpului, a suferit numeroase abuzuri homofobe, din cauza faptului că este gay.

Smith, în vârstă de 22 de ani, a spus că atacurile homofobe au început de când avea vârsta de 11 ani, când era insultat de colegi, la școală.

„Îmi era rușine de prietenii mei, din cauză că un grup de băieți de la o altă școală mă insulta de fiecare dată când mă vedea”, a mai spus cântărețul.

De asemenea, Smith a povestit că a fost ridiculizat și de bărbați din comunitatea persoanelor gay.

Citește și: INEDIT. Cum a sărbătorit marele câștigător al premiilor GRAMMY 2015

„Când am împlinit 17 ani, m-am dus într-un club de gay din Londra. Imediat ce am intrat, unul dintre bărbații de acolo i-a spus prietenului lui ceva foarte urât despre mine. Există foarte multă homofobie și umilire în comunitatea gay”, a explicat interpretul.

Smith a spus că este foarte important ca membrii comunității gay să se susțină reciproc.

Sam Smith a câștigat patru premii Grammy, la cea de-a 57-a ediție a evenimentului, pentru „cel mai bun star nou”, „cea mai bună melodie”, „cea mai bună înregistrare” și „cel mai bun album pop” pentru debutul lui, cu „In the Lonely Hour”.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...
Ultima oră
Pe aceeași temă