18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe audienţă a avut emisiunea lui Măruţă când au fost difuzate imagini...

Ce audienţă a avut emisiunea lui Măruţă când au fost difuzate imagini cu victima violului din Vaslui

Imaginile cu victima violului din Vaslui, făcute publice, marţi, de realizatorul TV Cătălin Măruță, nu au crescut audienţa emisiunii lui, „La Măruţă”. De fapt, ediţia emisiunii care a avut tema violului a avut mai puţini telespectatori faţă de cea din ziua precedentă, potrivit paginademedia.ro.

Cu cifrele de audiență de marţi, Pro TV a fost pe poziția a doua, la câteva sute de mii de telespectatori în urma Acces Direct, de pe Antena 1. Nici în minutele în care fata a intrat pe post nu s-a simțit o creștere a audienței.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă, pus la zid pentru difuzarea unor imagini cu victima violului din Vaslui. Cum se apără

La nivelul întregii țări, emisiunea „La Măruță” cu tema violului din Vaslui a avut o medie de puțin peste jumătate de milion de telespectatori pe minut, mai puţin decât cu o zi înainte, când emisiunea a fost urmărită de 640.000 de oameni.

Cifrele au fost apropiate și în minutele în care fata a fost în direct pe post. Pe intervalul emisiunii, Măruță a fost pe locul doi, la 330.000 de telespectactori în urma Acces Direct.  

Citeşte şi: Andra Măruţă dă naştere celui de-al doilea copil. Ce nume a ales

Emisiunea de pe Pro TV a avut o medie de puțin peste 300.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban. Cu o zi înainte, emisiunea a avut aproape 400.000 de telespectatori.

În mediul rural, Măruță a fost după Antena 1, care a avut o medie la orașe de aproape jumătate de milion de telespectatori pe minut.

Accesaţi galeria foto de mai sus pentru a vedea audiența posturilor TV din 21 iulie, pe intervalul emisiunii „La Măruță”, la nivel naţional şi în mediul urban. 

 

Cele mai citite

Ministrul Justiției anunță că Paul al României a fost arestat preventiv în Malta

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat că Paul al României, condamnat în dosarul „Ferma Băneasa” la trei ani şi patru luni de închisoare cu...

Premierul Spaniei, Pedro Sánchez, a luat decizia finală

Premierul spaniol Pedro Sánchez a declarat luni că va rămâne în funcție, după o perioadă de reflecție, notează Euronews. Sánchez a șocat țara miercuri, anunțând...

Marijuana la borcan. DIICOT a descoperit o cultură de canabis într-un apartament din București

Din ancheta efectuată de DIICOT în perioada octombrie 2023 - aprilie 2024, s-a constatat că individul în cauză a inițiat și a dezvoltat o...
Ultima oră
Pe aceeași temă