13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe crede Mihaela Rădulescu despre perfecţiune

Ce crede Mihaela Rădulescu despre perfecţiune

Jurata emisiunii de divertisment  „Românii au talent”, Mihaela Rădulescu, a postat pe pagina ei de Facebook o anecdotă despre perfecţiune, care o ajută să îşi aducă aminte de lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea mesajul despre perfecţiune şi pozele pe care le-a postat Mihaela Rădulescu pe Facebook.

„Un copil era supărat că nu reușea să facă totul perfect. Si mama lui l-a rugat sa se uite in jur si sa caute un exemplu de perfectiune. Dupa ce s-a straduit maxim,copilul a realizat ca nimeni si nimic nu e perfect …. <<Deci, de ce vrei sa fii un Nimeni si un Nimic? >> – l-a intrebat mama lui”, a scris vedeta.

Citeşte şi: FOTO. Mihaela Rădulescu i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei, după maratonul caritabil la care au participat. Ce a scris vedeta pe Facebook

Vedeta a mărturisit că dialogul, pe care l-a auzit într-un film, o ajută să îşi aducă aminte că lupta pentru perfecţiune este o pierdere de timp.

„Perfecțiunea nu există, dar lupta zilnică pentru mai bine, mai ales cu noi înșine, e atât de interesantă și ne duce asa de departe”, a scris jurata.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a spus că tâlcul povestirii este uşor de trecut cu vederea, dar „vine bine” în momentele de nemulţumire faţă de sine.

„Talcul scurtei mele povestiri (…) vine asa de bine pe stari proaste, cand ti se pare ca nu-ti merge nimic si ca nu-ti iese nimic cum ai vrea si …cand nu-ti place de tine….si cand nu-ti mai bate inima pentru ce credeai tu ca te face fericit (a)…”, a scris Rădulescu.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, dragoste adolescentină pentru Felix Baumgartner. Cum i-a urat „la mulți ani” pe Facebook

În plus, vedeta a postat pe Facebook şi două fotografii neclare, în care este surprinsă zâmbind.

„Am pus special 2 poze…imperfecte, pentru ca zambetul din ele e foarte clar – sa nu scapam esentialul, mai ales daca ne place cautarea nodului in papura…”, a comentat vedeta. 

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă