13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe nume au ales Kim Kardashian și Kanye West pentru cel de-al...

Ce nume au ales Kim Kardashian și Kanye West pentru cel de-al doilea copil al lor

Cuplul Kim Kardashian și Kanye West ar putea să își numească viitorul copil ”Easton”, a declarat o sursă din anturajul vedetelor pentru presa internațională. 

”Easton este numele pe care l-au ales. Am confirmarea că băiatul se va numi Easton”, a declarat o sursă anonimă pentru Daily Mail. 

Numele ales contrazice declarațiilor celor două vedete că nu își vor numi bebelușul după un punct cardinal, potrivit harpersbazaar.com

De altfel, sursa citată a dezvăluit că rapperul voia să își numească băiatul East, dar Kim a vrut să evite botezarea copilului după un punct cardinal și compromisul a fost ”Easton”. 

Citește și; Kim Kardashian, dezvăluiri despre sarcină. Când va naşte al doilea copil

”Fără îndoială că acum îi imprimă numele pe babețică”, a subliniat sursa de la Daily Mail. 

Kim Kardashian le-a dezvăluit unor surse apropiate că a făcut fertilizare in vitro pentru acest bebeluș. Sarcina vedetei este una cu probleme, însă ea a precizat că merită efortul întrucât se temeau că nu mai pot avea copii. 

Celebrul cuplu american Kim Kardashian şi Kanye West au anunțat, în urmă cu două luni, că aşteaptă al doilea copil. Vedeta şi-a anunţat sarcina, într-un scurt teaser, difuzat la finalul unui episod din reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”.  Copilul, cel de-al doilea al cuplului, se va naște în decembrie. Sora lui mai mare se numește ”North West”.

Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, şi Kanye West, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în 24 mai 2014, în oraşul italian Florenţa, şi au avut o recepţie organizată la Palatul Versailles. Cei doi au împreună o fiică, North West, care va împlini doi ani în iunie 2015. 

 

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă