10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCeremonie religioasă pentru Bobbi Kristina Brown, pe muzica mamei ei

Ceremonie religioasă pentru Bobbi Kristina Brown, pe muzica mamei ei

Familia lui Bobbi Kristina Brown a organizat o ceremonie religioasă pentru fiica lui Whitney Houston și a rapperului Bobby Brown, la o biserică din Georgia. La finalul ceremoniei, melodia ”Jesus loves me”, cântată de Whitney Houston a răsunat în biserică, scrie BBC News. 

Tatăl lui Bobbi Kristina, Bobby Brown, a condus-o pe fiica lui pe ultimul drum. Ceremonia religioasă a fost descrisă de familie ca fiind ”o celebrare a prințesei noastre”. 

Citește și: FOTO RARE. Fiica interpretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, un destin nemeritat

Bobbi Kristina va fi înmormântată, cel mai probabil, luni. 

Bobbi Kristina  a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani, după aproape șapte luni de spitalizare, în centrul de îngrijire din Atlanta, unde a fost internată la 24 iunie.

Citește și: Procurorii, hotărâţi să îl pună după GRATII pe logodnicul lui Bobbi Kristina

Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în cada din locuința ei pe 31 ianuarie și poliția crede că a stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă și se afla la spital sub monitorizare permanentă, potrivit tmz.com. 

În cele din urmă, Pat Houston și Bobby, co-tutorii lui Bobbi Kristina, au trebuit să ia decizia de a i se retrage medicamentele. A fost un moment rar când Houston și Brown au căzut de acord după ce s-au luptat asupra stării lui BK de-a lungul spitalizării ei, notează site-ul web american specializat în viața celebrităților, tmz.com.

 

 

Cele mai citite

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă