17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuNou mesaj al fiicelor lui Cotabiță, despre starea artistului

Nou mesaj al fiicelor lui Cotabiță, despre starea artistului

Fiicele artistului Gabriel Cotabiţă au anunțat, pe Facebook, că ele şi medicii sunt o echipă care se ocupă constant de ameliorarea stării lui de sănătate.

Citeşte şi: VEŞTI BUNE pentru fanii lui Gabriel Cotabiţă, după şase zile de comă

„Medicii care se ocupă în aceste momente delicate de tatăl nostru împreună cu noi toate reprezentăm o echipă. O echipă care este alături de el trup si suflet și care se ocupă constant de ameliorarea stării în care se află”, a scris Aela Cotabiţă, pe pagina ei de Facebook.

De asemenea, cele trei fiice – Aela, Eliza şi Milena – i-au asigurat pe fanii şi prietenii artistului că vor anunța schimbările privind sănătatea lui Cotabiță, însă că declarațiile oficiale vor fi făcute doar de reprezentanţii Spitalului Floreasca, cu acordul lor.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă a ignorat sfaturile medicilor! Cauza REALĂ pentru care artistul a ajuns în spital

În plus, tinerele le-au mulţumit persoanelor care le-au respectat dorinţa de a gestiona situaţia cu discreţie.

„Mulțumim celor care au înțeles și respectă în continuare dorința noastră de a gestiona situația curentă cu discreție, răbdare și în mod special cu o viziune pozitivă asupra prezentului și viitorului omului și artistului Gabriel Cotabiță”, a mai scris Aela Cotabiţă, pe Facebook.

Mesajul a primit peste 300 de aprecieri.

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă