14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFlorin Călinescu revine pe marile ecrane în comedia #Selfie

Florin Călinescu revine pe marile ecrane în comedia #Selfie

Actorul Florin Călinescu revine pe marile ecrane, de această dată în rolul unui polițist pus pe glume, în comedia românească #Selfie.

Alături de Florin Călinescu, filmul #Selfie se bucură de prezența unor actori consacrați precum Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu sau Ion Grosu, care vor cuceri publicul prin personajele lor savuroase. 

Din distribuția comediei nu lipsesc celebritățile, Mihaela Rădulescu și Dan Chișu fiind însoțiți pe marile ecrane de Răzvan Fodor, Nicoleta Luciu si Cătălin Cățoiu.

Cea mai grea misiune le revine însă tinerilor care interpretează rolurile principale în comedia #Selfie: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin.

Citește și: Actrița Olimpia Melinte s-a îngrășat 10 kg pentru rolul din comedia #Selfie

Comedia #Selfie spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieții lor începe cu o escapadă la mare. Fără aprobarea părinţilor şi fără prea multă planificare, Yasmine, Roxi si Ana ajung la mare, unde, în ciuda aşteptărilor, bună dispoziţia întârzie să apară, iar accidentele se ţin lanţ.

Filmul, produs de MediaPro Pictures şi Zazu Film, are premiera pe marile ecrane din ţară în 9 mai. 

Citește și: Filmul #SELFIE va avea premiera în cinematografe pe 9 mai

Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă