22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Adela Popescu, DEZVĂLUIRI despre cununia civilă

FOTO. Adela Popescu, DEZVĂLUIRI despre cununia civilă

Actriţa Adela Popescu a publicat pe Internet mai multe imagini de la cununia ei civilă cu Radu Vâlcan şi a povestit că prietena ei, Dana Rogoz, a organizat un Escape Room pentru invitaţi. Primii participanţi la joc au fost chiar mirii, care au trebuit să îşi găsească verighetele.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile de la cununia civilă a cuplului Adela Popescu şi Radu Vâlcan.

„Am pășit hotărâți printre băncuţele albe așezate școlărește, aruncând bezele în stânga și în dreaptă. Foișorul era incredibil de frumos. Baloane albe uriașe îl înconjurau și tăblii pe care erau scrise „definitii” super haioase ale căsniciei. În față ne așteptau emoționați nașii noștri dragi împreună cu ofițerul stării civile. A fost emoționant și jucăuș și pozitiv și alb… Practic am spus DA împreună cu toți înviații ce aveau în mână pancarte cu îndemnul”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Citește și: FOTO. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit. Cum şi-au sărbătorit nunta

Actriţa a spus că invitaţii au mâncat bucate tradiţionale româneşti – păstrăv proaspăt pescuit și sarmale în foi de viţă şi au băut vin de Susani, făcut de tatăl Adelei Popescu, preferatul lui Radu Vâlcan.

Actriţa a purtat o rochie albă PnkCasual, lungă, cu bretele subţiri, iar Radu Vâlcan a purtat un costum bleu deschis şi o cămaşă albă, cu guler lejer, fără cravată sau papion.

Cununia civilă şi nunta au fost organizate pe domeniul Hadar Chalet. Cele două vedete s-au căsătorit, sâmbătă, după mai mult de cinci ani de relaţie. 

 

 

Cele mai citite

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă