15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Enrique Iglesias, răsfăţat la Bucureşti de bucătarii Casei Regale

FOTO. Enrique Iglesias, răsfăţat la Bucureşti de bucătarii Casei Regale

Celebrul artist spaniol Enrique Iglesias, care va susține un concert pe 12 mai, la Romexpo, București, va fi răsfăţat de Jubile Catering, furnizor al Casei Regale, care promite că va satisface poftele culinare ale artistului.

Pentru a păstra savoarea și gustul autentic al preparatelor, o parte dintre ingrediente au fost importate, a explicat chef-ul Iulian Șușală. Antricotul de vită vine din SUA, mai exact din Texas. Orezul Jasmine este din Thailanda și va fi preparat în mod tradițional, în baie de aburi, într-o oală specială din bambus. Meniul va cuprinde și preparate tradiționale spaniole, care vor fi aduse din țara lor de origine.

Enrique Iglesias va fi întâmpinat înaintea concertului cu un juice bar, pregătit cu toate legumele și fructele necesare. Morcovi, mere, țelină, ghimbir, sfeclă roșie, portocale, căpșune, spanac, kiwi, ananas, pepene roșu, mentă și piersici se vor afla la dispoziția artistului, care este un împătimit al sucurilor naturale.

Alături, cântărețul va avea la dispoziție și un salad bar cu legume proaspete, diverse tipuri de salate și măsline, pentru orice combinații vor fi dorite de Enrique Iglesias și echipa sa.

Meniul principal este influențat puternic de bucătăria spaniolă tradițională, astfel încât preparate precum Salchichón, Chorizo și Jamon Iberico nu vor lipsi de pe masa lui Enrique Iglesias.

Citeşte şi: Enrique Iglesias promite un show extraordinar la Bucureşti

Pe lângă alimentele tradiționale iberice, de care se vor bucura și membrii echipei sale, Enrique Iglesias a cerut în mod special un platou cu sushi, care să fie livrat în camera sa, cu 30 de minute înainte de încheierea show-ului.

După concert, Jubile Catering îi pune la dispoziția artistului preparatele cerute: piept de pui la cuptor cu legume la abur și piure de cartofi cu antricot de vită.

Pe lângă meniul cu preparate și asocieri potrivite pentru un regim sănătos, furnizorul Casei Regale va realiza o selecție de deserturi din cele mai bune și proaspete ingrediente. Printre acestea, se numără mousse de ananas cu cocos, fructe proaspete, flori comestibile și sos de mango, curd de lime pe blat de biscuite, cu fructe proaspete și flori comestibile, carrot cake cu frosting de lime și cremă de ricotta, mousse de ciocolată neagră cu interior din ciocolată albă și piure de zmeură, în înveliș de alune sărate prăjite, fructe proaspete și flori comestibile.

 

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă