22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCotabiţă, de pe patul de spital, în studio. Ce le pregăteşte fanilor

Cotabiţă, de pe patul de spital, în studio. Ce le pregăteşte fanilor

Artistul Gabriel Cotabiţă va lucra în zilele următoare la o piesă începută înainte de incidentul din sala de sport, în urma căruia a fost internat în spital mai bine de două luni, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi: Fiicele lui Cotabiţă, mesaj EMOŢIONANT după externarea artistului

Astfel, artistul urmează să se întâlnească cu cel care i-a compus melodia, Tudor Andrei. Ambii aşteaptă ca piesa să devină un hit.

În plus, Cotabiţă îşi doreşte să se reîntâlnească cu alţi colegi apropiaţi lui, în luna august, la Vama Veche, cu ocazia unui festival, la care el intenţionează să meargă doar ca spectator. Însă, artistul va trebui să primească mai întâi aprobarea medicilor, care i-au interzis încă de la externare să stea în soare.

Citește și: FOTO. SCANDAL. O femeie a fost fotografiată lângă Gabriel Cotabiță, pe patul de spital

Gabriel Cotabiţă a fost externat în 16 iulie din Spitalul Elias din Capitală. Artistul va continua recuperarea în ambulatoriu şi va reveni la control medical periodic.

Directorul medical a precizat că Gabriel Cotabiţă a beneficiat de asistenţă medicală gratuită.”Pacientul a beneficiat de asistenţă medicală complet gratuită, asigurată prin sistemul public de sănătate”, a spus dr. Dana Safta.

Citeşte şi: Ce au dovedit medicii de la Floreasca în cazul Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca în 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. În 16 iunie, artistul a fost transferat la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

 

 

Cele mai citite

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...

Firma care a produs fregatele României revine la București într-un moment critic pentru Forțele Navale Române

Firma BAE Systems din Marea Britanie, cea care a produs fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria, își anunță prezența la salonul BSDA 2024 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă