12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum se apără Gâdea, după farsa pe care i-a jucat-o lui Iglesias...

Cum se apără Gâdea, după farsa pe care i-a jucat-o lui Iglesias Junior

Prezentatorul TV Mihai Gâdea a scris, pe pagina lui de Facebook, că regretă dacă a afectat “sensibilitatea” cântăreţului Julio Iglesias Jr. sau a unui membru al familiei sale şi că replicile cu care l-a păcălit pe artist, “Antena 3 e aici. Jos Băsescu”, sunt “strigături din folclorul urban”.

“În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Nu am avut intenția de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care știți bine că am dus-o singur mereu”, a scris Gâdea pe Facebook.

Citeşte şi: FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Junior, păcălit de Gâdea să spună ”Jos Băsescu”. Cum a comentat managerul artistului

De asemenea, prezentatorul Antena 3 a spus că respectă familia interpreţilor Iglesias şi că intenţiile lui au fost bune.

“Respect familia Iglesias, le iubesc muzica și vreau să îi asigur că prețuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitațiile către domnii Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeți ai emisiunii pe care o realizez. Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu și ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din București”, a mai scris Gâdea pe Facebook.

Cântărețul Julio Iglesias Junior a fost păcălit de prezentatorul Antena 3, Mihai Gâdea, să spună ”Antena 3 e aici. Jos Băsescu!”, în timpul emisiunii lui. Iglesias a crezut că este o formulă de rămas bun. Managerul artistului a scris pe pagina lui de Facebook că gestul realizatorului TV a fost regretabil și că artistul se detașează de el. 

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă