12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO + VIDEO. Julio Iglesias Junior, păcălit de Gâdea să spună ”Jos...

FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Junior, păcălit de Gâdea să spună ”Jos Băsescu”. Cum a comentat managerul artistului

Cântărețul Julio Iglesias Junior a fost păcălit de prezentatorul Antena 3, Mihai Gâdea, să spună ”Antena 3 e aici. Jos Băsescu!”, în timpul emisiunii lui. Iglesias a crezut că este o formulă de rămas bun. Managerul artistului a scris pe pagina lui de Facebook că gestul realizatorului TV a fost regretabil și că artistul se detașează de el. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu Mihai Gâdea, în timp ce îl induce în eroare pe cântărețul Julio Iglesias Junior, cu expresia ​”Antena 3 e aici. Jos Băsescu!”.

Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, <<Jos Basescu!>>, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori”, a spus managerul artistului. 

Citește și: FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Jr. va cânta în deschiderea concertelor tatălui său în România

De asemenea, reprezentantul cântărețului Julio Iglesias Junior a spus că artistul nu și-a dat seama nici măcar că propoziția ”Jos Băsescu” include numele unei persoane.

Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar permite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, <<Jos politicianul X!>> sau <<Jos politicianul Y!>>, a spus reprezentantul lui Iglesias Jr.

În plus, managerul interpretului Julio Iglesias Junior a spus că artistul a acceptat invitația de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv despre concertele pe care le va susține în România, alături de tatăl său, Julio Iglesias.

Concertele artiștilor vor avea loc în 20 şi 22 mai, la Sala Palatului din Bucureşti și în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Julio Iglesias Jr. are 42 de ani şi este căsătorit cu modelul Charlise Verhaert.

După lansarea albumului de debut intitulat „Under My Eyes”, Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii.

Popularitatea sa a crescut odată cu recitalurile susţinute în deschiderea concertelor starului internaţional Cher din cadrul turneului naţional „27-city stadium tour”.

Succesul muzical i-a adus, totodată, numeroase premii şi distincţii. A apărut în show-uri de televiziune remarcabile precum „Hollywood Square”, „Regis & Kathie Lee”, „VH1 The List” şi „The American Music Awards”.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă