17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuGALERIE FOTO. Cât de mult seamănă prințesa nou-născută cu membrii Casei Regale...

GALERIE FOTO. Cât de mult seamănă prințesa nou-născută cu membrii Casei Regale engleze, când erau copii

Deși are doar două zile de viață, prințesa de Cambridge, născută de Kate Middleton, a urcat pe prima poziție în topul celor mai cunoscute chipuri ale Marii Britanii. Dincolo de părul castaniu moștenit de la mama ei, prințesa are majoritatea trăsăturilor membrilor Casei Regale, scrie Daily Mail.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu chipul fiicei prințului William și a ducesei Kate și cu chipurile altor bebeluși britanici regali, fotografiați de-a lungul timpului.

Citește și: Cum se explică aspectul impecabil al ducesei Kate, la 10 ore după naștere

Prințesa are trăsături similare cu cele ale fratelui ei, prințul George, și alte tatălui ei, prințul William, chiar dacă acesta a refuzat să recunoască.

„Din fericire, seamănă cu mama lui”, a spus prințul despre fiul său, la câteva ore după nașterea lui.

Totuși, oricât de mult ar părea că seamănă cu ducesa Kate, prințesa are trăsături asemănătoare cu cele ale unchiului ei, prințul Harry, ale bunicului ei, prințul Charles, și ale străbunicii ei, regina Elisabeta a II-a, când erau copii.  

 

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă