10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuGinerele lui Cotabiţă, MESAJ DUR în privinţa speculaţiilor din presă. Care este...

Ginerele lui Cotabiţă, MESAJ DUR în privinţa speculaţiilor din presă. Care este adevărul despre starea de sănătate a artistului

Ginerele interpretului Gabriel Cotabiţă, Marius Deak, a postat pe Facebook un mesaj dur privitor la speculaţiile care au apărut în presă despre starea de sănătate a artistului.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu ginerele lui Gabriel Cotabiţă şi cu mesajul pe care l-a postat pe Facebook.

„Dacă citeşti presă, te îngrozeşti câte invenţii (slujbe care nu există, operaţii care nu s-au făcut, etc), doar ca să mai stoarcă nişte atenţie de la oameni”, a scris soţul Aelei Cotabiţă pe pagina lui de Facebook.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă a fost operat. În ce scop i-a fost făcută intervenţia

Însă, Marius Deak a apreciat gestul pe care l-a făcut, duminică, o galerie care s-a format la meciul Craiova-Rapid. Suporterii echipei Craiovei au adus un banner pe care au scris un mesaj de susţinere pentru interpretul Gabriel Cotabiţă.

”Luptă Cotabiță, fiu al Craiovei!”, au scris suporterii pe banner.

Citeşte şi: Nou mesaj al fiicelor lui Cotabiță, despre starea artistului

Interpretul Gabriel Cotabiţă, născut în Craiova, a fost operat, marţi, la Spitalul Floreasca din Capitală. Intervenţia, numită traheotomie, se face pentru restabilirea unei ventilaţii adecvate.

“Această procedură este trecută în protocoalele terapeutice şi se foloseşte în orice caz în care pacientul stă mai mult pe ventilaţie mecanică sau care urmează să stea o perioadă mai îndelungată conectat la aparate.Traheostomia se montează pentru a proteja traheea, coardele vocale, dar şi pentru a elimina secreţiile şi se montează la şapte-zece zile după ce pacientul a fost intubat”, au explicat medicii.

Citeşte şi: Dezvăluire. Ce făcea Cotabiță când a intrat în stop cardiac

Totuşi, medicii sunt reţinuţi în privinţa şanselor de recuperare ale artistului.

„Din experiența mea, va urma un stop cardiac, pentru că îi va ceda inima, iar el e susținut mult de aparate. Dacă l-ar decupla, n-ar mai putea respira. Nu are nicio șansă!”, a explicat o sursă din Spitalul Floreasca.

Presa tabloidă a scris, miercuri, că medicii le-au recomandat fiicelor artistului să ia în calcul varianta deconectării lui de la aparate.

Gabriel Cotabiţă este internat din 8 mai în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde este îngrijit de o echipă multidisciplinară complexă, care îl evaluează permanent.

Cele mai citite

Activiști germani pentru climă, condamnați la închisoare pentru că au pulverizat împroșcat cu vopsea pe Poarta Brandenburg

Un tribunal german a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare trei activiști pentru climă care au pulverizat vopsea portocalie pe coloanele emblematicei...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă