21 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuJohnny Depp, forțat să ia o decizie RADICALĂ, din cauza geloziei soţiei...

Johnny Depp, forțat să ia o decizie RADICALĂ, din cauza geloziei soţiei lui

Celebrul actor Johnny Depp şi-a vândut iahtul Vajoliroja, pe care îl cumpărase pentru fosta lui iubită, mama copiilor lui, artista Vanessa Paradis. Starul a renunţat la iaht din cauza geloziei soţiei lui, actriţa Amber Heard, care a refuzat să se apropie de ambarcaţiune, potrivit contactmusic.com.

Citește și: FOTO. Fiica lui Johnny Depp prezintă bijuteriile create de Coco Chanel în urmă cu 83 de ani

„Johnny iubea iahtul acela, dar l-a cumpărat pentru Vanessa, iar Amber este încă geloasă pe ea”, a spus o sursă apropiată artistului, pentru UsMagazine.com.

Johnny Depp, în vârstă de 52 de ani, a avut o relaţie de 15 ani cu interpreta franceză Vanessa Paradis. Cei doi s-au despărţit în 2012 şi au împreună o fiică, Lily-Rose, în vârstă de 16 ani, şi un fiu, Jack, în vârstă de 13 ani.

Amber Heard este implicată într-un proces în Australia, după ce a intrat în ţară, în mai 2015, cu doi câini Yorkshire terrier, Pistol şi Boo, ca să îl viziteze pe Johnny Depp, în timp ce el filma pentru cel de-al cincilea film „Piraţii din Caraibe” în oraşul Coasta de Aur/ Golden Coast.

Citește și: Johnny Depp vorbeşte pentru prima dată despre procesul legat de câinii lui, în Australia

Australia are reguli foarte stricte în privinţa importului de animale de companie, pentru a evita împrăştierea unor posibile boli. Sentinţa maximă pentru infracţiunea de aducere a animalelor în Australia este de 10 ani de închisoare şi o amendă de 102,000 de dolari australieni, echivalentul a aproximativ 300.000 de lei.

Într-un interviu recent, Johnny Depp a mărturisit că, în cazul în care soţia lui ar fi condamnată la 10 ani de închisoare pentru infracţiunile de care este acuzată, l-ar ataca pe ministrul Agriculturii australian, Barnaby Joyce, care a formulat legea cu privire la animalele de companie, astfel încât să o însoţească pe Amber Heard la puşcărie.

Cele mai citite

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Mișcare surprinzătoare a Bursei de la București

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu acţiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă