19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum le ajută Jon Bon Jovi pe victimele uraganului Sandy

Cum le ajută Jon Bon Jovi pe victimele uraganului Sandy

Rockerul american Jon Bon Jovi a demarat lucrările la un centru împotriva foametei în New Jersey, pentru oamenii care au suferit în urma uraganului Sandy, din anul 2012, scrie contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Jon Bon Jovi.

Citește și: Motiv de bucurie pentru fanii James Bond. Daniel Craig s-a întors pe platourile de filmare, după accident

Centrul se va numi „B.E.A.T.”, acronimul pentru „Bringing Everyone All Together/ Îi aducem pe toți împreună” și se va deschide în Ocean County.

La acest centru, oamenii vor primi bonuri de masă și îngrijire medicală.

De asemenea, centrul va oferi alimente pentru copiii bolnavi și pentru oamenii în vârstă, dar și practică în domeniul culinar pentru cei interesați de obținerea unor locuri de muncă. 

În plus, B.E.A.T. va include și un restaurant comunitar „Soul Kitchen”, unde un prânz va costa cel puțin 10 dolari americani, echivalentul a 40 de lei, bani care vor fi donați pentru locuitorii Ocean County. Tot aici, oamenii vor putea mânca fără să plătescă, în schimbul îndeplinirii unor sarcini de voluntariat.

​Citește și: Cântăreața Pink a avut o replică dură pentru internauții care i-au criticat silueta

Jon Bon Jovi, în vârstă de 53 de ani, crede că localitatea Ocean County a fost cea mai afectată de uraganul Sandy și că nu a primit ajutor pe măsura nevoilor. 

„Ocean County a fost afectat în mod direct de uraganul Sandy. Oricum, nu a fost bogat nici înainte”, a spus starul. 

Între alte activități caritabile ale interpretului Jon Bon Jovi, se numără construcția a 440 de case pentru nevoiași, donații pentru oamenii afectați de uraganul Sandy și restaurantele „Soul Kitchen”, la care plățile se donează sau la care se poate mânca în schimbul muncii de voluntariat. 

Cele mai citite

Începe Festivalul Filmului European 2024

Institutul Cultural Român dă startul celei de-a 28-a ediții FFE chiar de Ziua Europei, pe 9 mai, la Sala Luceafărul (fostul CinemaPro) cu filmul...

Grupul de turism rtk se lansează în România

rtk romania, subsidiara locală a rtk international (cu o rețea de peste 3.000 de agenții de turism afiliate în străinătate), anunță oficial deschiderea activității...

Peste 6.000 de firme şi-au suspendat activitatea în primul trimestru din 2024

Numărul firmelor care şi-au suspendat activitatea în primele trei luni din 2024 a fost de 6.014, în creştere cu peste 33% comparativ cu perioada...
Ultima oră
Pe aceeași temă