17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMihaela Rădulescu provoacă internauții. Ce a spus vedeta despre homosexuali

Mihaela Rădulescu provoacă internauții. Ce a spus vedeta despre homosexuali

Mihaela Rădulescu, jurata emisiunii „Românii au talent” a scris, pe blogul ei, că minoritatea homosexuală încalcă drepturile majorității la moralitate și că majoritatea nu se poate exprima liber împotriva lor, pentru că trebuie să respecte „corectitudinea politică”.

Libertatea de exprimare, prejudiciată de respectul impus față de alți oameni

„Aproape ca nimeni nu se mai gandeste ca minoritatea cu pricina incalca morala majoritatii si drepturile ei la…normalitate, pentru ca, iata, suntem obligati sa fim <<politically>> corecti”, a scris jurata în articolul „Adam și Eva ?! (Toleranța pe la spatele normalității)”, publicat pe blogul ei.

Pe pagina ei de Facebook, Mihaela Rădulescu a postat un comentariu prin care și-a prezentat articolul.

Citește și: Noi critici la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce comentarii a făcut vedeta la ultimul show „Românii au talent”

„Sa recapitulam – n-avem voie sa-i facem tigani pe rromi, n-avem voie sa zicem sportivelor grase ca-s putin cam plinutze pentru performanta, n-avem dreptul sa ne aratam dezgustul fata de 2 barbati care se saruta in public si …in general n-avem voie sa mai zicem nimic, pentru ca dreptul la opinie si la libera exprimare e undeva la limita dintre injuraturi si jigniri de prea joasa speta si…tacere, pentru ca, nu-i asa, ne vedem de vietile noastre si nu ne bagam”, a scris vedeta.

Toleranța pentru homosexuali, ipocrită

În plus, într-un comentariu pe rețeaua de socializare, Mihaela Rădulescu a subliniat ideea că persoanele publice sunt cele mai tolerante și cele mai predispuse la autocenzură, pentru că le este teamă să nu își piardă fanii.

„Ipocrizia a ajuns o boala, iar practicantii ei prefera sa pozeze in <<ingerasi>> pe care nu-i deranjeaza nimeni si nimic, ei sunt de acord cu tot, ei accepta orice, pentru ca n-au voie sa rateze….nemurirea sau gloria”, a scris vedeta.

În articolul ei, Mihaela Rădulescu a spus că, deși a fost tolerantă cu homosexualii și deși i se pare normal să nu îi deranjeze cu niciun comentariu în spațiul public sau privat, ca mamă, a început să întâmpine dificultăți în această privință.

Citește și: FOTO. Război între Mihaela Rădulescu și site-ul de satiră Times New Roman. Ce spun cele două părți

Dificultatea în educarea copilului în spiritul toleranței asupra comunități gay

Vedeta a spus că i se pare dificil să îi explice fiului ei că relațiile amoroase între bărbați sunt normale și că nu ar trebui să își exprime opinii împotriva homosexualilor.

„Pfuuu, grea treaba, nu-i asa? Mai ales cand esti si persoana publica si, ca sa nu-ti pierzi imaginea, fanii sau mai stiu eu ce <<decoratiuni>>, n-ai voie sa vorbesti despre un subiect atat de sensibil”, a scris jurata show-ului „Românii au talent”.

„Noi, cei care am vrea sa crestem si ceva nepoti si sa ne facem coc la nunta banala dintre baiatul nostru si o …femeie, n-avem dreptul de a spune ce gandim. (…) N-avem voie sa stricam bunatate de campanii pentru respectarea drepturilor minoritatilor, cu impresionante fonduri europene alocate, n-avem banalul drept de a le aminti ca lumea a inceput de la Adam si Eva, nu de la…Gheorghe si Ion”, a mai scris Rădulescu.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a spus că, deși nu a avut nicio remarcă publică la adresa niciunui gay, i-a fost greu să se abțină la fiecare „Gay parade”.

„ (…) orice spui impotriva unei minoritati te transforma intr-un monstru ingust la minte, intr-o paria a unei societati innebunite dupa…deschidere”, a mai scris vedeta.

Atitudinea normală a homosexualilor față de restul lumii

În plus, Mihaela Rădulescu a spus că atitudinea normală a majorității față de homosexuali ar fi să nu îi deranjeze. Însă, atitudinea normală a minorității gay față de ceilalți ar fi să fie mai discreți în spațiul public.

Citește și: Ce spune Mihaela Rădulescu despre concurentul eliminat de la „Românii au talent”

„Cred ca o atitudine normala ar fi sa nu-i deranjam cu nimic pe cei care aleg sa fie gay, adica homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicatelea, daca ei si-ar face treaba intre patru pereti, fara sa mai si afiseze, sfidator, o <<iubire>> pensata, rujata, efeminata si de neinteles intre doi purtatori de penis”, a scris Rădulescu.

Pe de altă parte, Mihaela Rădulescu a spus că se așteaptă la criticile internauților pentru articolul de pe blogul ei.

„Banuiesc ca Dumnezeu nu poate fi contrazis si acuzat ca a fost <<politically>> incorect….., dar eu voi fi …”decapitata” pentru ca am indraznit sa …spun ce gandesc, ca mama”, a anticipat vedeta.

Realizatoarea TV a încheiat articolul cu adresare directă către persoanele gay. Rădulescu le-a spus acestora să păstreze discreția, să nu mai „agreseze vizual” copiii și să le dea voie acestora să se dezvolte „normal” și să aleagă „drept”.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Guvernul amână taxa pe lux până pe 30 aprilie

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor susținut de PNL, a anunțat, la finalul ședinței de Guvern de marți, că termenul pentru impozitul de 0,5% pentru clădirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă