12.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrima soţie a lui John Lennon a murit

Prima soţie a lui John Lennon a murit

Cynthia Lennon, prima soţie a cântăreţului John Lennon, solistul trupei The Beatles, a murit, miercuri, la vârsta de 75 de ani. Femeia a fost bolnavă de cancer, informează Mediafax.

Deschideți galeria foto de mai sus

Citește și: Văduva și copiii lui Robin Williams, termen limită pentru împărțirea averii

“Cynthia Lennon a murit astăzi în casa ei din Mallorca, Spania, în urma unei scurte, dar curajoase lupte cu cancerul”, arată un mesaj publicat pe site-ul fiului ei, Julian Lennon.

Cynthia Powell şi John Lennon s-au căsătorit în anul 1962. Au divorţat în anul 1968, după ce muzicianul a părăsit-o pentru artista japoneză Yoko Ono.

John Lennon a fost împuşcat mortal în New York, în anul 1980, la vârsta de 40 de ani.

Yoko Ono a făcut la rândul ei o declaraţie publică, miercuri, în care a spus că este “foarte întristată” de moartea Cynthiei.

“A fost un om bun şi o mamă minunată pentru Julian. Avea o apetenţă atât de mare pentru viaţă şi m-am simţit mândră de felul în care noi, două femei, am fost o prezenţă puternică în familia The Beatles”, a spus Yoko Ono.

Citește și: FOTO. Robert Pattinson s-a logodit. Cine este aleasa

Membrii supravieţuitori ai trupei The Beatles, Paul McCartney şi Ringo Starr, au transmis la rândul lor condoleanţe familiei Cynthiei.

“A fost o doamnă minunată, pe care am cunoscut-o încă din primele noastre zile petrecute împreună, ca membri ai unei trupe rock, la Liverpool. A fost o mamă minunată pentru Julian şi ne va lipsi tuturor. Voi păstra pentru totodeauna amintiri minunate despre vremurile noastre petrecute împreună”, a scris Paul McCartney, în vârstă de 72 de ani, pe site-ul său.

“Pace şi iubire pentru Julian Lennon. Dumnezeu s-o binecuvânteze pe Cynthia. Vă iubim. Ringo şi Barbara”, a scris Ringo Starr, în vârstă de 74 de ani, pe Twitter: 

Al patrulea membru al trupei The Beatles, George Harrison, a murit în anul 2001.

Cele mai citite

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Ciolacu și Grindeanu se întâlnesc cu președintele DP World, investitor din Dubai

Șeful Guvernului României, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se întâlnesc, în ziua de 15 mai 2024, cu Sultan Ahmed bin Sulayem, președinte...

FOTO. Campania în care primarul Capitalei ascunde adevărul continuă. Nicușor Dan se filmează în Centrul Istoric, scoțând din cadre dezastrul

Nicușor Dan  își transmite mesajele electorale în videoclipuri, multe dintre ele filmate în Centrul Istoric al Capitalei, lângă clădiri ale căror fațade arată bine,...
Ultima oră
Pe aceeași temă