15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuRihanna îşi lansează un brand de marijuana

Rihanna îşi lansează un brand de marijuana

Celebra interpretă Rihanna îşi lansează un brand de droguri, numit „MaRihanna”. Între produsele pe care le va vinde se vor număra diferite specii de plante etnobotanice şi concentrate de marijuana, dar şi alimente care conţin drogul, scrie contactmusic.com.

Citeşte şi: FOTO: Rihanna a publicat coperta noului său album şi i-a dezvăluit titlul

 „MaRihanna” va fi lansat în anul 2016, iar produsele vor fi disponibile în Alaska, Oregon, Washington şi Colorado, unde drogul este legal.

Rihanna nu este prima vedetă care a intrat în industria marijuana. Recent, rapperul Snoop Dogg şi-a lansat propriul brand, numit „Leafs by Snoop”.

Citeşte şi: Rapperul Snoop Dogg şi-a lansat propria linie de droguri

Rihanna, cu numele real Robyn Rihanna Fenty, în vârstă de 27 de ani, a fost recompensată cu opt premii Grammy. Primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa “S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: “Umbrella”, “Take a Bow” şi “Disturbia”

Între albumele pe care le-a nasat de-a lungul timpului, se numără „Music of the Sun” (2005), „A Girl like Me” (2006), „Good Girl Gone Bad” (2007), „Rated R” (2009), „Loud” (2010), „Talk That Talk” (2011) şi „Unapologetic” (2012).

 

 

Cele mai citite

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă