20.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuSCANDAL în familia lui Robin Williams. Vezi pentru ce se luptă moștenitorii...

SCANDAL în familia lui Robin Williams. Vezi pentru ce se luptă moștenitorii actorului

Soția regretatului actor Robin Williams, Susan Schneider, i-a dat în judecată pe cei trei copii ai starului pentru o proprietate, informează The New York Times.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu familia actorului Robin Williams

Documentele de judecată au fost depuse în ianuarie și privesc disputa între văduva actorului și cei trei copii din alte căsnicii, Zak, Zelda și Cody Williams. Cele două părți se luptă pentru câștigarea unei proprietăți și a unei sume de bani.

De asemenea, în joc sunt și articole vestimentare, fotografii personale, trofee, bijuterii, biciclete, colecții de fosile sau jucării și alte astfel de bunuri ale actorului.

Documentele procesului subliniază și faptul că Susan Schneider s-a căsătorit cu actorul în anul 2011 și că nu s-a integrat în familia starului.

Avocații femeii au spus că, după moartea actorului, au dispărut unele bunuri din casa în care aceasta trăia cu Williams. De asemenea, avocații au spus că au fost anulate unele servicii, cum ar fi abonamentele la unele publicații.

În schimb, purtătorul de cuvânt al copiilor starului, Allan Mayer, a spus că „nici copiii lui Robin Williams, dar nici reprezentați ai acestora nu au intrat în acea casă după moartea actorului”.

Copiii actorului s-au declarat insultați de Susan Schneider, care a fost căsătorită cu tatăl lor pentru mai puțin de trei ani.

Inițial, testamentul actorului a arătat că proprietatea le revine copiilor săi. Însă, în ultimii ani, s-au făcut modificări în testament, pentru a o include și pe ultima soție a actorului.

„A acționat împotriva dorințelor tatălui nostru și a contrazis planurile pe care el le-a făcut cu minuțiozitate pentru proprietatea lui”, au declarat copiii starului.

Citește și: Detalii surprinzătoare în cazul anchetei morţii lui Robin Williams

Testamentul arată că Susan este moștenitoarea unei case și a unei sume de bani cu care să poată plăti, pentru tot restul vieții, costurile legate de proprietate.

„Aceasta include toate cheltuielile asociate cu întreținerea zilnică, dar și cu renovările neașteptate și îmbunătățirile”, susține femeia.

Copiii actorului o acuză pe Shneider de lăcomie și de încercarea de a obține mai mulți bani decât i s-ar cuveni.

Schneider este designer grafic, pictor și mamă a doi fii adolescenți. Femeia a semnat un contract prenupțial cu actorul în anul 2011. Clauzele acestuia nu sunt cunoscute.

Zak, în vârstă de 31 de ani, este primul copil al actorului, din prima sa căsnicie, cu Valerie Velardi. Zelda, în vârstă de 25 de ani și Cody, în vârstă de 23 de ani, sunt copiii din cea de-a doua căsnicie a starului, cu Marsha Garces Williams.

Robin Williams s-a sinucis în 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani.

 

Cele mai citite

VIDEO. Peste 200 de persoane arestate în Turcia, la Istanbul

Miercuri, poliția turcă a efectuat arestarea a 210 persoane care se adunaseră pentru a marca Ziua Muncii la Istanbul, conform declarațiilor ministrului de interne...

Elevii români, medaliați la Olimpiada Balcanică de Matematică. Mesajul ministrului Educației

O medalie de aur, patru de argint şi una de bronz au fost obţinute de elevii români la Olimpiada Balcanică de Matematică, desfăşurată zilele...

Ghid complet despre tâmplărie din aluminiu

Tâmplăria din aluminiu a devenit o alegere populară pentru multe proiecte de construcție și renovare datorită proprietăților sale durabile și esteticii versatile. În acest...
Ultima oră
Pe aceeași temă