22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Sofia Vergara se luptă cu fostul ei soț pentru custodia unor...

Actrița Sofia Vergara se luptă cu fostul ei soț pentru custodia unor embrioni

Celebra actriță columbiană Sofia Vergara duce o luptă legislativă cu fostul ei soț, afaceristul Nick Loeb, pentru câștigarea custodiei a doi embrioni pe care aceștia i-au creat în anul 2013. Deși s-a despărțit de artistă, Nick Loeb vrea să angajeze o mamă surogat care să nască cele două fetițe pe care plănuiau să le crească împreună, scrie contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Sofia Vergara și noul ei iubit.

Citește și: Cum se explică aspectul impecabil al ducesei Kate, la 10 ore după naștere

Înainte de a crea embrionii, actrița și fostul ei soț au semnat un contract, despre care Loeb a spus că ar trebui anulat de legea californiană, pentru că nu specifică soarta embrionilor. Însă, Sofia Vergara îl contrazice și susține că documentul poate fi revizuit. 

Omul de afaceri, în vârstă de 39 de ani, a spus că ar suporta toate costurile pentru a avea o mamă surogat care să nască cele două fiice ale lui și ale actriței Sofia Vergara.

„Am rugat-o să îmi dea embrionii și m-am oferit să suport toate cheltuielile ca să se nască fetele și apoi să facem echipă ca să le creștem. Dacă nu va dori să împărțim custodia, mi-aș asuma eu toate responsabilităție părintești și aș fi de acord să o declar donator de ovule”, a spus Nick Loeb.

Sofia Vergara a explicat că refuză să îi dea voie fostului ei soț să dezvolte embrionii pentru că, dincolo de problema legală, este vorba despre o problemă de creștere a copiilor, care nu ar putea avea parte de un mediu favorabil.

Citește și: Filmul „Hot Pursuit” are premiera pe 8 mai în cinematografele din România

„Copiii au nevoie de existența unei relații de iubire și de înțelegere între părinții lor. Nu îl urăsc (pe Nick Loeb – n.r.), dar este evident că el are o problemă cu mine. Nu vreau să îmi imaginez cum ar fi ca cineva să aducă copii pe lume, pentru care deja totul se întâmplă greșit. Ar fi un gest atât de egoist”, a spus Sofia Vergara.

Actrița Sofia Vergara, în vârstă de 42 de ani, are un fiu, Manolo, în vârstă de 22 de ani, dintr-o altă relație. Artista este logodită cu actorul american Joe Manganiello, în vârstă de 38 de ani.  

 

Cele mai citite

Candidatul independent la Casa Albă Robert Kennedy Jr. se plânge că a fost exclus din dezbaterea televizată Biden-Trump

Candidatul independent la Casa Albă Robert Kennedy Jr. s-a plâns organismului responsabil de buna desfăşurare a campaniei electorale că a fost exclus din dezbaterea...

„Pufu” de la RAR, pus pe pilotul automat al sforarului șef Mîndrescu

Directorul general al Registrului Auto Român (RAR), agronomul Mihai Alecu „Pufu”, este doar o marionetă a sforarului șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de...

Concerte, dansuri, ateliere, flash mob, artiști pe picioroange și multe surprize, la West Side Flower Fest! Programul complet pentru cele trei zile

Mâine, de la ora 16.00, cel mai mare festival al florilor din România își deschide porțile. Timp de trei zile, Parcul Drumul Taberei și...
Ultima oră
Pe aceeași temă