16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Madonna, căzătură spectaculoasă pe scena galei BRIT Awards

VIDEO. Madonna, căzătură spectaculoasă pe scena galei BRIT Awards

Regina muzicii pop, Madonna a căzut miercuri pe scena galei BRIT Awards, în Londra, în timp ce interpreta melodia „Living For Love”, îmbrăcată într-un costum de toreador, informează Daily Mail.

Citește și: Rihanna şi Kanye West pregătesc un turneu comun

Cântăreața a căzut pe câteva trepte, după ce un dansator i-a tras cu putere pelerina pe care o purta, înainte ca starul să o dezlege.

Artista, în vârstă de 56 de ani, a părut șocată de incident și s-a oprit din cântat pentru câteva secunde, după care s-a ridicat și a continuat show-ul alături de dansatori.

Momentul hilar a fost asigurat de versurile melodiei interpretate, ca „Ridică-mă” și „Voi continua”, cântate imediat după căzătură.

O sursă apropiată a spus că artista a făcut mari eforturi pentru a rezista în timpul repetițiilor pentru show-ul care simulează o coridă, cu un toreador și mai mulți tauri. Madonna ar fi folosit de mai multe ori un spray pentru corzile vocale.

„Face mari eforturi pentru a realiza un show memorabil. Lucrează zi și noapte ca să se asigure că lumea va vorbi despre interpretarea ei”, a mai spus sursa.

Artista și-a asigurat fanii că nu este rănită și, în plus, a lăudat designul pelerinei de toreador, creat de Armani.

„Armani m-a cucerit! Frumoasa mea pelerină a fost legată prea strâns. Însă, nimic nu mă poate opri și dragostea chiar m-a ajutat să mă ridic! Mulțumesc pentru gândurile bune! Mă simt bine”, a scris actrița pe Twitter.

Pe aceeași rețea de socializare, fanii au postat mesaje în care își exprimau admirația pentru profesionalismul și pentru perseverența artistei.

Citește și: Cinci celebrități despre care nu știai că au origini asiatice

Însă, alți utilizatori Twitter au postat și mesaje ironice despre căderea cântăreței.

„Minotaurul care i-a smuls pelerina Madonnei a fost cu siguranță concediat până acum”, a scris un utilizator.

Gala de decernare a premiilor BRIT, pe scena cărora a urcat Madonna, sunt acordate anual în Marea Britanie pentru cei mai buni cântăreți. Anul acesta au fost premiați artiștii Ed Sheeran și Sam Smith.

Cele mai citite

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă