9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBebelușii, taxați la concertul Violetta. Ce reguli stricte impun organizatorii

Bebelușii, taxați la concertul Violetta. Ce reguli stricte impun organizatorii

Părinții care vor să meargă, miercuri, la concertul Violetta Live, alături de bebelușii lor, vor trebui să le cumpere bilete din aceeași categorie. Organizatorii impun mai multe reguli stricte de conduită.

„Pezența bebelușilor nu este recomandată din cauza zgomotului foarte puternic, dacă părinții aleg totuși să vina la concert alături de aceștia, o vor face pe propria răspundere, accesul celor mici fiind posibil numai în bază unui bilet valid”, au transmis reprezentanţii Emagic, într-un anunţ postat pe site-ul oficial.

Accesul în incinta Pieței Constituției

Concertul Violetta Live este programat să înceapă la oră 19:30, dar accesul în incintă Pieței Constituției se va face începând cu oră 16:30, fie dinspre Academie (Calea 13 Septembrie), pentru sectoarele C1-1, C1-2, C1-3, C2-1, C2-2, C2-3, C3-1, C3-2, C4-1, C5-1, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, fie dinspre stația de metrou Izvor (Piață Națiunile Unite) pentru sectoarele C1-3, C1-4, C1-5, C2-3, C2-4, C2-5, C3-3, C3-4, C4-2, C5-2, O, P, Q, R, S, T, U, V, X, Y, Z.

Citește și: Începe numărătoare inversă pentru concertul Violetta Live. Cât au plătit părinţii pentru bilete

Accesul pentru posesorii de pachete speciale VIP (Meet & Greet, Gold și Silver) se va face numai prin dreptul culoarelor speciale marcate corespunzător de la fiecare dintre cele două intrări. 

Ce obiecte sunt interzise la concertul Violetta Live

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afară perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice mărime, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, animale de companie, bagaje voluminoase, umbrele, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În caz de ploaie, pentru că evenimentul se desfășoară în aer liber, organizatorii recomandă spectatorilor să folosească pelerine de ploaie.

Mâncarea şi băuturile, cumpărate cu jetoane la Violetta Live

În incinta Pieței Constituției vor fi comercializate băuturi răcoritoare, apă și gustări. Nu vor fi comercializate băuturi alcoolice și nici bere fără alcool. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziționate în bază unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.

Citește și: Restricţii de circulaţie în Capitală, pentru concertul Violetta Live

În cazul în care nu le utilizeată pe durata concertului, spectatorii vor trebui să returneze jetoanele în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în oră 21:45, fie până pe 30 septembrie 2015, prin trimiterea unui email la adresă office@eventjobs.ro.

La locație vor fi amenajate puncte de merchandise oficial Violetta, unde se va putea plăti cu numerar sau card.

Reguli pentru copiii cu vârste sub 14 ani, la concertul Violetta Live

Minorii cu vârstă sub 14 ani pot participă la eveniment doar însoțiți de părinți sau de un adult tutore. O persoană cu bilet într-o anumită categorie de preț nu va avea acces la locurile dintr-o categorie superioară sau inferioară de preț, ci doar în categoria în care și-a achiziționat biletul. 

Astfel, organizatorii recomandă părinților sau tutorilor care însoțesc copiii sub 14 ani să își cumpere bilet în aceeași categorie de preț cu biletele copiilor, întrucât organizatorii nu își pot asuma responsabilitatea pentru copiii lăsați neînsoțiți. 

Reguli de conduită pentru participanţii la Violetta Live

Participanţii la Violetta Live vor trebui să rămână așezați la locurile lor pe toată durată concertului, astfel încât să nu îi incomodeze pe spectatorii aflați pe rândurile din spate.

În plus, participanții la eveniment nu vor avea voie săƒse apropie de baricadele scenei, astfel încât toți participanții la spectacol să poată beneficia de vizibilitate. 

Violetta Live va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina, pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 si 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta.

Considerat prima „telenovelă” pentru copii, serialul Violetta prezintă povestea unei tinere talentate, care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa, și reușește să facă față provocărilor și schimbarilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans. Dublat în 15 limbi, Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014.

 

 

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă