19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăGDPRMESAJE de Florii. Felicitări, SMS-uri, urări frumoase și amuzante de Florii

MESAJE de Florii. Felicitări, SMS-uri, urări frumoase și amuzante de Florii

MESAJE de Florii 2015. URĂRI și FELICITĂRI pentru soții, iubite, mame și prietene sărbătorite de Florii. Vă prezentăm câteva idei de MESAJE de Florii pentru sărbătoritele speciale din viața voastră.

CELE MAI FRUMOASE MESAJE de FLORII pentru MAMĂ, IUBITĂ și SOȚIE 

Pe măsură ce trece timpul privirea ta este tot mai blândă iar zâmbetul tău tot mai cald. De aceea vreau ca în această zi specială să îți mulțumesc că exiști! Te iubesc mama!

Citește și: Târg de Florii

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Citește și: Tradiții de Florii: De ce se vopsesc ouăle și se atârnă salcie la ușă

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Aş vrea de aici să vii, în alte lumi senine, în dimineaţa de Florii, să mă cunun cu tine.

Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

Citește și: 2.000 de credincioşi catolici au participat la procesiunea de Florii din Capitală

CELE MAI FRUMOASE MESAJE DE FLORII PENTRU SĂRBĂTORIȚI ȘI SĂRBĂTORITE

Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, cile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Îți doresc să fii mereu la fel de frumoasă, gingașă și delicată precum o floare! La mulți ani!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri ți multă iubire! La mulți ani!

Pentru că ești minunată, toate florile din lume îți urează „la mulți ani!”

Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulți ani!

Citește și: Mesajul preşedintelui Iohannis pentru catolicii şi protestanţii care serbează Duminica Floriilor

Sper că din această zi frumoasă să îți împodobești viața cu cât mai multe flori care să se adune într-o cunună de realizări și de dorințe împlinite. La mulți ani!

Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început! La mulți ani!

Sper ca primăvara să înflorească în viața ta așa cum florile se deschid cu gingășie în sufletul meu atunci când te văd. La mulți ani!

De Florii să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor si toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura. La mulți ani!

Cele mai citite

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...
Ultima oră
Pe aceeași temă