14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăTechAdrian Severin își depune candidatura la Primăria Capitalei

Adrian Severin își depune candidatura la Primăria Capitalei

Fostul eurodeputat Adrian Severin își depune, marți, candidatura la Primăria Capitalei, sub sigla Partidului Dreptăţii Sociale (PDS), informează Digi24.

Totodată, primarul suspendat Marian Vanghelie își va depune candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5.

Marți este ultima zi când partidele politice, alianţele electorale, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi își mai pot depune, în scris, candidaturile pentru consiliile locale, primari şi consiliile judeţene. 

Pentru moment, în cursa pentru Primăria Capitalei s-au înscris Gabriela Firea, pentru PSD, Cătălin Predoiu, pentru PNL, Nicușor Dan pentru Uniunea Salvați Bucureștiul, Daniel Barbu pentru ALDE și Robert Turcescu pentru Mișcarea Populară.

Conform calendarului alegerilor locale, candidaturile vor rămâne definitive la data de 4 mai. Campania electorală pentru alegerile locale începe în 6 mai şi se va încheia în data de 4 iunie. 

Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă