12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăTechCine crede Băsescu că va fi primarul Bucureștiului

Cine crede Băsescu că va fi primarul Bucureștiului

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, duminică seară, într-un interviu acordat B1 Tv, că propunerea PNL pentru Primăria Bucureștiului, Cristian Bușoi, nu are nici o șansă, în timp ce Nicușor Dan ar putea câștiga alegerile.

"În ceea ce-l privește pe Bușoi, nu-i dau nicio șansă, oricâte eforturi politice și nepolitice s-ar face pentru câștigarea alegerile de către Bușoi. În ceea ce-l privește pe Nicușor Dan, dacă va avea o forță politică care să-l sprijine, o forță consistentă, s-ar putea să poată câștiga, dar deocamdată e prematur", a declarat Băsescu duminică la B1 TV.

El a amintit că PNL are deja primar la București. "Liberalii au acum primar. Nu știu de ce Iohannis nu l-a luat pe primarul liberal în funcție al Capitalei să meargă cu el ca să-i arate Bucureștiul, că sunt convins că nu-l cunoaște, e sibian, e cum eram eu în 1991, când am venit de la Constanța, nu cunoșteam Bucureștiul", a precizat Traian Băsescu.

Cele mai citite

Dinamo, calificată în Final Four-ul EHF European League. „Dulăii” au bătut-o pe Skjern chiar la ea acasă

Formația de handbal masculin Dinamo Bucureşti s-a calificat în Final Four-ul EHF European League, după ce a obținut o nouă victorie în fața echipei...

Un străin a fost prins în București cu 8 grame cocaină

La data de 29 aprilie 2024, procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă