20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechCrin Antonescu, despre ofiţerul acoperit: Dacă Traian Băsescu are ceva de spus,...

Crin Antonescu, despre ofiţerul acoperit: Dacă Traian Băsescu are ceva de spus, să spună, altfel e circ

Crin Antonescu, fostul preşedinte al PNL, a declarat, marţi, despre afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu privind existenţa unui ofiţer acoperit între candidaţii la prezidenţiale, că dacă are ceva de spus, şeful statului ar trebui să spună, altfel este ”un circ prin care încearcă să participe la campanie”, informează Mediafax.

Potrivit senatorului PNL, ”dacă preşedintele Traian Băsescu are ceva de spus, ar trebui să spună, dacă nu, este un circ prin care încearcă să participe la această campanie electorală şi probabil vor mai urma asemenea scheme”.

Despre faptul că şi PNL susţine necesitatea unei comisii de anchetă privind ofiţerul acoperit, Crin Antonescu a arătat că, în opinia sa, ”o comisie parlamentară de anchetă este un lucru nobil şi întotdeauna binevenit”, însă a precizat că greu de întrevăzut utilitatea ei.

"Să cheme candidaţii (…) «Eşti acoperit sau nu?» sau ar putea să cheme reprezentanţii Serviciilor şi cred că nu e de imaginat un serviciu care recunoaşte calitatea cuiva de ofiţer acoperit, nu îi permite nici legea şi nici logica de funcţionare a instituţiei respective. Sau să îl cheme pe domnul Băsescu, să îl întrebe ce a vrut să spună. Inutil. Spune la domnul Turcescu ce are de spus”, a comentat Antonescu.

Antonescu a ţinut să menţioneze că, aşa cum a afirmat, PSD nu va marşa la suspendare. ”V-aţi convins că am dreptate”, a adăugat senatorul liberal.

Cele mai citite

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă